PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

czy jak ją tam zapłodnili u tego ginekologa, to ona była dziewicą?? bo jeśli tak to to niepokalane poczęcie, ale jaja, że tak powiem!

warzywniaki

Cała ta wersja z przypadkowym zapłodnieniem jest niewyobrażalnie dziwna, wręcz głupia.

haylenely

Nie, no co ty... :D
Jak po raz pierwszy o tym usłyszałam, to myślałam ze padnę... Babka idzie na badania i ją zapładniają... Rany!!!

ocenił(a) serial na 10
warzywniaki

no taki scenariusz filmu......

warzywniaki

I nikt właściwie nic nie zauważa. Jeżeli lekarz może przypadkowo kogoś zapłodnić, zamiast wykonać badanie, to nigdy nie pójdę do ginekologa.

haylenely

cały ten serial to kurestwo ze śmietnika

warzywniaki

motyw z przypadkowym zapłodnieniem jest faktycznie głupkowaty, ale z tego co się orientuję, technicznie dziewica może być w ciąży.

ocenił(a) serial na 5
carolotta

Moim zdaniem to śmieszne dziewczyna przychodzi na badania a tu ją zapładniają, nawet wręcz dziwnie :)

ocenił(a) serial na 1
justyna1568

Głupi serial, głupi początek a koniec znany od pierw... pardon ja znałem początek jak ten serial zapowiadali jako następcę Brzyduli (do Ulki maiłem jakiś tam sentyment). Jakiś pieprzony jasnowidz jestem czy jak?

warzywniaki

podobno nie była..

ocenił(a) serial na 3
warzywniaki

Kurczę blade niepokalane, a co Kościół na to? Powiedzmy, ze historia Majki wycieka do prasy, jakiegoś Faktu, bo zła Ola knuje intrygę. Dzień później cała Polska wie. Debaty, demonstracje, marsze z pochodniami... To byłby "gorący" wątek w serialu ;)

dbrzost

wystarczy w realu takich glupich poczynan! ;)

warzywniaki

Otoz Majka nie byla dziewica. A z reszta co was to tak dziwi, przeciez w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe, a szczegolnie w Polsce, hihi!

ocenił(a) serial na 3
Branka

Takie pomyłki lekarskie mogą zrewolucjonizować scenariusze!
Na przykład:
facet przychodzi do lekarza w sprawie prostaty
a wychodzi kobietą
w ciąży!

dbrzost

Wszyscy tutaj mylicie termin "Niepokalane poczęcie" ;), który oznacza, tak jak w przypadku Maryi, iż została poczęta bez grzechu pierworodnego! A o czymś takim chyba w Majce nic nie ma?

ocenił(a) serial na 1
warzywniaki

Zdziwisz sie ale też mi to przyszło do głowy! Durniejszej rzeczy w serialu chyba nie było. Jestem ciekawa ilu ginekologów zareagowało słusznym oburzeniem na przypadkową inseminację w trakcie rutynowego i zalecanego badania cytologicznego. Jestem ciekawa ile niezbyt mądrych kobiet przestraszyło sie cytologii z tego powodu...