czy jak ją tam zapłodnili u tego ginekologa, to ona była dziewicą?? bo jeśli tak to to niepokalane poczęcie, ale jaja, że tak powiem!
Nie, no co ty... :D
Jak po raz pierwszy o tym usłyszałam, to myślałam ze padnę... Babka idzie na badania i ją zapładniają... Rany!!!
I nikt właściwie nic nie zauważa. Jeżeli lekarz może przypadkowo kogoś zapłodnić, zamiast wykonać badanie, to nigdy nie pójdę do ginekologa.
motyw z przypadkowym zapłodnieniem jest faktycznie głupkowaty, ale z tego co się orientuję, technicznie dziewica może być w ciąży.
Moim zdaniem to śmieszne dziewczyna przychodzi na badania a tu ją zapładniają, nawet wręcz dziwnie :)
Głupi serial, głupi początek a koniec znany od pierw... pardon ja znałem początek jak ten serial zapowiadali jako następcę Brzyduli (do Ulki maiłem jakiś tam sentyment). Jakiś pieprzony jasnowidz jestem czy jak?
Kurczę blade niepokalane, a co Kościół na to? Powiedzmy, ze historia Majki wycieka do prasy, jakiegoś Faktu, bo zła Ola knuje intrygę. Dzień później cała Polska wie. Debaty, demonstracje, marsze z pochodniami... To byłby "gorący" wątek w serialu ;)
Otoz Majka nie byla dziewica. A z reszta co was to tak dziwi, przeciez w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe, a szczegolnie w Polsce, hihi!
Takie pomyłki lekarskie mogą zrewolucjonizować scenariusze!
Na przykład:
facet przychodzi do lekarza w sprawie prostaty
a wychodzi kobietą
w ciąży!
Wszyscy tutaj mylicie termin "Niepokalane poczęcie" ;), który oznacza, tak jak w przypadku Maryi, iż została poczęta bez grzechu pierworodnego! A o czymś takim chyba w Majce nic nie ma?
Zdziwisz sie ale też mi to przyszło do głowy! Durniejszej rzeczy w serialu chyba nie było. Jestem ciekawa ilu ginekologów zareagowało słusznym oburzeniem na przypadkową inseminację w trakcie rutynowego i zalecanego badania cytologicznego. Jestem ciekawa ile niezbyt mądrych kobiet przestraszyło sie cytologii z tego powodu...