Czy ktos wie kiedy skonczy sie ten beznadziejno-nudny film ?
Bo patrzec nie dam rady! gorszego serialu to jeszcze nie widzialam.Brzydula byla o wiele lepszaa przynajmniej miala jakis sens.!wepchala sie ta Majka zal.Ogldac sie tego nie da! zalosni ludzie ktorzy pozwolili na emitowanie tego serialu! blad!!
Jedna wielka LIPA!
Pewnie jak wejdzie "Klub szalonych dziewic" to skonczy sie ta Majka.
Mam nadzieje!!
,,Bo patrzec nie dam rady!"
A czy ktoś Ci każe? Bo z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że ktoś Cię przywiązuje do telewizora każdego dnia, wkłada zapałki do oczu (co być ich przypadkiem nie zamknęła) i musisz oglądać ,,Majkę". Opanuj się!
Bo równie dobrze można by powiedzieć ,,Spalmy 50% książek, bo nie da się ich czytać!".
Zgadzam się.
Jak ci się nie podoba to proste, nie oglądaj. Zabierz się za książki albo sprzątanie albo idź na kawkę nikt ci nie karze siedzieć w domu przed telewizorem przez tamte 20 minut. I jest dużo więcej "nudnych seriali". Mi osobiście się on podoba.
No tak... rozgoryczenie po zakończeniu emisji "Brzyduli", no cóż... każdy serial się kiedyś kończy. A jeśli "Majka" ci się nie podoba to przełącz na inny kanał. Nikt ci nie każe oglądać tvnu.
Zgadzam się z dziewczynami ... ;/ Nie podoba Ci się ? NIE OGLĄDAJ I NIE KRYTYKUJ :D Moim zdaniem bardzo dobrze odegrane role i ogólnie rzecz biorąc bardzo fajny serial :)
Ludzie czasami bardzo dziwnie na pewne rzeczy reagują: ktoś mówi, jakie ma zdanie na jakiś temat, a inni zaczynają na niego najeżdżać. "Nie oglądaj i nie krytykuj"? Dlaczego? Czy dlatego, że ma odmienne zdanie niż ty? Zawsze są tacy, którzy coś lubią i tacy, którzy tego samego nie znoszą. Ja tam nic do tego serialu nie mam (chociaż nie przepadam), ale uważam, że nie ma sensu objeżdżać kogoś za to, że pokazuje, co mu nie leży. Można się nie zgadzać, ale to chyba nie powód, żeby się zabijać, nie?
Tu nie chodzi zresztą tylko o ten temat, wszędzie tak jest...
A jak już oglądasz ten serial z przymusu to wiesz, jest takie przysłowie :
zesraj sie, a nie daj sie. (:
Mnie się też ten serial nie podoba.
i co z tego, miły przerywnik po pracy.
Dla odmóżdżenia i relaksu.
Mam prawo go krytykować, bo go widzę, a nie tylko patrzę na tytuł i jazda po serialu.
Klub szlonych dziewic potrwa podobno tylko 13 odcinków więc się za bardzo nie naoglądasz. Poza tym nie musisz oglądać Majki. No chyba że posiadasz w domu tylko jeden program. Tu są fani filmów więc komentarze w twoim stulu są nie mile widziani. Zrób sobie swoją stronę internetową dla antyfanów. Tam pisz sobie ile wlezie.