po prostu brak mi słów jak opisać niesmak z powodu żenujacego, odrazajacego, durnego, nielogicznego scenariusza. Nie wiem jak zdrowy na umyśle producent mógł wypuścić taki gniot. Po prostu w głowie mi się nie mieści. Moda na sukces to przy Majce arcydzieło. serio.
Moja nowa ocena: -1/10
Przecież ta telenowela nie jest, aż tak zła. Pomysł, może naciągany, ale możliwy. CZasami uważam, że przesadzili, ale ogólnie nie jest tak źle. Wątki poboczne? są ciekawe i nawet dobrze leci, coś się dzieje... gra aktorska na dobrym/ bardzo dobrym poziomie- rodzina Majki, wujek jest spoko:), cała ta Ola z ciotką też dobrze grają, Adam też w firmie też spoko...
Uważam, że nie jest tragicznie.
'Majka' jest żałosna. Strasznie naciągana historia. Te zbiegi okoliczności są według mnie niemożliwe. Nienawidzę soundtracku do tego serialu, drażni mnie. Gra - drewniana.
Jagodajuli: tu już nawet o grę aktorską nie chodzi. Cała fabuła poprowadzona jest tak infantylnie, nieudolnie i amatorsko że mnie podczas ogladania tego serialu już nawet smiać się nie chce, tylko koszmarny niesmak czuję. Nawet małzonka - która z niejednej wenezueli ;) chleb jadła zaczyna niecenzuralnie się wyrażać podczas seansu.
jak ten serial nie jest tragiczny to ja jestem dinozaurem! Błagam was TO JEST KOSZMARNY, DEBILNY, SZTUCZNY, ZAKICHANY, TRAGICZNY, MASAKRYCZNY, OKROPNY, PLASTIKOWY, WRĘCZ DREWNIANY SERIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I mówie to jak najbardziej serio.
Do tego opis na filmwebie: "Majka" to historia o niezwykłej, wręcz niespotykanej miłości.
Faktycznie - niespotykana historia.
Gniot.
Skoro jesteście tak zażenowani tym serialem to po co go oglądacie:) Nie macie co robić z wolnym czasem? Jak bardzo lubię tą BAJKĘ :)
ja zacząłem ogladac z rozpędu po Brzyduli. a teraz to już tytlko kliniczne zainteresowanie mnie przy tym czyms trzyma.
Ten serial jest tak banalny i kompletnie bez polotu, a do tego tak przewidywalny, że gdy po miesiącu nieoglądania trafiłam na jakiś odcinek, a w "historii" i tak nie wydarzyło się nic ciekawego ani ważnego.
Niespotykana historia? Niespotykana, racja. Badziewie porównywalne z Modą na sukces.
A ludzie narzekali na Brzydulę...
Heheh no ja obejrzałam właśnie tylko ten pilotarzowy pierwszy a potem może jeszcze trzy w wielkim odstępie i są to takie flaki z olejem, że masakra! W tym serialu nic się nie dzieje i postacie są nudne i przewidywalne. Szczerze? Już aktorzy Mody na sukces kreują role z większym rozmachem :P