PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

po prostu brak mi słów jak opisać niesmak z powodu żenujacego, odrazajacego, durnego, nielogicznego scenariusza. Nie wiem jak zdrowy na umyśle producent mógł wypuścić taki gniot. Po prostu w głowie mi się nie mieści. Moda na sukces to przy Majce arcydzieło. serio.
Moja nowa ocena: -1/10

cronin35

Przecież ta telenowela nie jest, aż tak zła. Pomysł, może naciągany, ale możliwy. CZasami uważam, że przesadzili, ale ogólnie nie jest tak źle. Wątki poboczne? są ciekawe i nawet dobrze leci, coś się dzieje... gra aktorska na dobrym/ bardzo dobrym poziomie- rodzina Majki, wujek jest spoko:), cała ta Ola z ciotką też dobrze grają, Adam też w firmie też spoko...
Uważam, że nie jest tragicznie.

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

'Majka' jest żałosna. Strasznie naciągana historia. Te zbiegi okoliczności są według mnie niemożliwe. Nienawidzę soundtracku do tego serialu, drażni mnie. Gra - drewniana.

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

Jagodajuli: tu już nawet o grę aktorską nie chodzi. Cała fabuła poprowadzona jest tak infantylnie, nieudolnie i amatorsko że mnie podczas ogladania tego serialu już nawet smiać się nie chce, tylko koszmarny niesmak czuję. Nawet małzonka - która z niejednej wenezueli ;) chleb jadła zaczyna niecenzuralnie się wyrażać podczas seansu.

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

jak ten serial nie jest tragiczny to ja jestem dinozaurem! Błagam was TO JEST KOSZMARNY, DEBILNY, SZTUCZNY, ZAKICHANY, TRAGICZNY, MASAKRYCZNY, OKROPNY, PLASTIKOWY, WRĘCZ DREWNIANY SERIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I mówie to jak najbardziej serio.

cronin35

Do tego opis na filmwebie: "Majka" to historia o niezwykłej, wręcz niespotykanej miłości.
Faktycznie - niespotykana historia.
Gniot.

ocenił(a) serial na 7
pollyperkins

Skoro jesteście tak zażenowani tym serialem to po co go oglądacie:) Nie macie co robić z wolnym czasem? Jak bardzo lubię tą BAJKĘ :)

ocenił(a) serial na 1
KasiaK77

ja zacząłem ogladac z rozpędu po Brzyduli. a teraz to już tytlko kliniczne zainteresowanie mnie przy tym czyms trzyma.

cronin35

Ten serial jest tak banalny i kompletnie bez polotu, a do tego tak przewidywalny, że gdy po miesiącu nieoglądania trafiłam na jakiś odcinek, a w "historii" i tak nie wydarzyło się nic ciekawego ani ważnego.
Niespotykana historia? Niespotykana, racja. Badziewie porównywalne z Modą na sukces.
A ludzie narzekali na Brzydulę...

ocenił(a) serial na 3
malgorzata_julia

Heheh no ja obejrzałam właśnie tylko ten pilotarzowy pierwszy a potem może jeszcze trzy w wielkim odstępie i są to takie flaki z olejem, że masakra! W tym serialu nic się nie dzieje i postacie są nudne i przewidywalne. Szczerze? Już aktorzy Mody na sukces kreują role z większym rozmachem :P