,,Średnio każdy odcinek zakończonej przez TVN telenoweli “Majka” oglądało 2,72 mln widzów, czyli mniej niż w ub.r. przyciągała “Brzydula”. Serial dał stacji drugie miejsce w rynku, a z reklam przyniósł 112 mln zł."
,,Z danych telemetrycznych wynika, że "Majkę" najchętniej oglądały kobiety, widzowie po 45.roku życia, mieszkańcy miast oraz osoby z wykształceniem podstawowym i średnim."
więcej na wirtualnemedia.pl
Dziwię się naprawdę,że tak dużo ludzi oglądało ten serial,bo jak dla mnie był to najgorszy serial w tej dekadzie.
mniej, bo Brzydule zaczęli masowo oglądać dopiero pod koniec, kiedy oglądalność sięgała 5 mln...
jaki najgorszy?:| był spoko, ale jak na TVN mocno średni.
Ja mam wyższe wykształcenie i studia podyplomowe (niejedne) i serial uwielbiam!!!!!!!!!!!!!
Z kolei Brzydula i Prosto w serce to seriale strasznie prymitywne! - po paru odcinkach miałam dość!!!
Lol? Jestem ciekawa dlaczego... jakieś wiarygodne i interesujące relacje między bohaterami? Zaskakujące zwroty akcji?
BrzydUla była śmieszna, miała genialne dialogi, postacie charakterystyczne odgrywane przez świetnych aktorów (przykłady: Łukasz Simlat, Jacek Braciak, Małgosia Socha, Maja Hirsch, Mariusz Zaniewski, Krzysztof Czeczot, długo bym tak mogła...) A w Majce nic się nie działo, postacie były mdłe, a wielka miłość między Majką i Michałem wzięła się znikąd :) Aha, i miała jakiś tragiczny, nikomu nieznany wenezuelski pierwowzór.