Czytałam wasze posty w stylu "dajcie Majce szanse", "ja będę oglądać", bla bla ... Dobra, obejrzę odcinek,dam szansę. ALe pierwsze pięć minut. I nie wytrzymałam. Majka se idzie z jakąś laską i robi zdjęcia emerytom. Wątpię, żeby ci dziadkowie chcieli być na zdjęciach jakiejś studentki... tzn. ja wiem, że to film, ale obyczjowy, czyli taki prawdziwy, życiowy. Więc przepraszam, ale moje zdanie na temat tego serialu jest naegatywne. A wy co myślicie o 1 odcinku??
"Majka se idzie z jakąś laską i robi zdjęcia emerytom."
No wiesz fotografia jest pasją i ja też tak robię, wcale się jej nie dziwię, że im zdjęcia robiła, bo to naprawdę piękne ujęcia.
Mnie też interesuje fotografia, ale wyobraź sobie taką sytuację. Idziesz z chłopakiem na spacer. A tu jakieś laski podbiegają i ci foty strzelają. W pierwszej chwili byś pomyślała, "ale chamstwo". Szczęściem dla tych emerytów jest to, że byli tak zajęci sobą i nie zauważyli, że są fotografowani.
Także fotografuję okazyjnie i to raczej normalna rzecz. Osoba fotografująca także musi mieć "tupet" żeby podejść i komuś zrobić zdjęcie, jednak jak się okazuje często warto. :)
PS: Na pewno osoba powiązana na stałe z fotografią nie przejdzie obojętnie obok czegoś, co mogłaby uwiecznić na zdjęciu i co mogłoby na stałe zapaść w pamięć.
PS: Wyszukuj więcej niedociągnięć, bo fajnie się to czyta. :)
mi się podoba.
to sztuka i co że robi zdjęcie emerytom? nierozumiem twej aluzji.
film niby odniechcenia a jednak ciekawy jeszcze się z czymś takim niezdarzyłam może być bardzo ciekawie wcześniej niekrytykowałam Majki bo nieoglądałam Brzyduli ale Brzydula była ściągnięta i za szybko Ulka przeszla przemiane natmiast w Majce bardzo ciekawa historia mi się tam podobał pierwszy odcinek czekam co będzie dalej :)