Niestety jestem zmuszony oglądać większość odcinków tego serialu - moja dziewczyna i siostra go uwielbiają, ale nie o tym chciałem pisać...
Ostatnio widziałem w TVN zwiastun jesiennej serii i dziwi mnie jedna rzecz. Od pierwszego odcinka wiadomo, że na koniec Majka i Michał będą razem, ale skoro serie wiosenną zakończyli tym, że Michał dowiaduję się, że dziecko nie jest jego, potem w zwiastunie pokazują Michała i jego żonę oraz tego studenta, który oświadcza się Majce, co teoretycznie powinno wprowadzać niepewność co będzie dalej... Ale po cholerę ostatnią sceną w zwiastunie jest ślub Majki i Michała, czyli tak jakby scena finałowa serialu?
Średnio rozgarnięty szympans oglądając 1 odcinek tego serialu domyśliłby się zakończenia, ale jednak pokazywanie zakończenia w zwiastunie jest chyba trochę głupie.
Specjalnie oglądałam dwa razy ten zwiastun w telewizji i muszę ci powiedzieć, że się pomyliłeś. Gdy jest pokazana scena ślubu, panna młoda ma blond kolor włosów, więc może to być Kasia i Bartek lub (tak jak było w brzyduli) Majce przyśnił się Michał, który żenił się z Olą. Lecz bardziej prawdopodobne jest to pierwsze, czyli Kasia i Bartek biorący ślub.
Nie przyglądałem się włosom panny młodej, ale nadal coś mi nie pasuję. Zakładając, że to nie sen(głupie byłoby powtarzanie tego samego w kolejnych serialach), jeśli to ślub Kasi i Bartka, to trochę dziwne, że jest na nim matka Majki, oni się raczej chyba nie znają, a nawet jeżeli kiedyś się poznali to i tak dziwne, ja raczej nie zaprosiłbym na ślub rodziców moich znajomych, jeżeli spotkałem tych rodziców tylko kilka razy i właściwie nigdy nie rozmawialiśmy dłużej. Po za tym pod kościołem nie widać Bartka, jest za to Michał z zestresowaną miną, a na ślubie zestresowany może być chyba tylko pan młody, bo niby czym miałby się stresować świadek czy zwykły gość?
Przyglądałeś się dość dokładnie, skoro widziałeś świadków na ślubie. Ja też przyglądałam się dokładnie i widziałam pannę młodą w blond włosach. Na pewno Majka nie przefarbuje się na blond. Nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie, że to może być Aleksandra. Tak jak już wspominałam mógł to być sen Michała, Majki (słyszałam, że M i A mają się w nowych odcinkach pogodzić, może Majka będzie zazdrosna ??) Szukałam po internecie tego filmiku, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Może znasz stronkę, na której on jest ??
Widziałem ten zwiastun tylko dwa razy w TVN i nie wiem czy można go gdzieś obejrzeć w internecie, nie przyglądałem się dokładnie, widziałem tylko stojących ludzi, była matka Majki, kuzyn Michała i chyba wujek Majki i ta jego dziewczyna, ale dokładnie nie pamiętam, przy samej bramie do kościoła stał Michał z zestresowaną miną(moim zdaniem pan młody), a obok niego, trochę z tyłu wspólnik Michała i ta dziewczyna, która jest w nim zakochana(moim zdaniem świadkowie), a jeszcze bardziej za nimi jakaś kobieta(albo dziewczynka, nie pamiętam).
hmmm to nie jest ślub majki i michała!!! po pierwsze Majka jest pokazana jak stoi pod kościołem, po drugie panna młoda ma blond włosy co wskazuje na ślub kasi i bartka. Na ich ślubie świadkami miała być majka i michał, więc może dlatego duszyński był taki zestresowany! Majka z rodziną raczej nie pojawiła by się na ślubie Aleksandry i Michała :) to by był totalny absurd!!! Kasia zna mamę Majki- Anne, bowiem tam zmieniła Kasię (chodzi mi tutaj o jej wygląd), Piotr(wujek) przyszedł z Elizą!!To można wytłumaczyć! A i jeszcze jedno do kościoła na ślub może przyjść KAŻDY, gorzej z uroczystością weselną w restauracji czy gdziekolwiek....
aaaaaaaaaaa zwiastun drugiej serii MAJKI można obejrzeć na www.majka.plejada.pl tam proszę poszukać wydaje mi się, że powinno to być na pierwszej stronie :)
Pozdrawiam.