PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16598
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Napisze całą prawde: :)) Podoba mi się ta główna aktorka i bohaterka - jest ładna, fajna, nietuzinkowa, orginalna, bardzo sympatyczna i o takim ciepłym sposobie bycia i to mnie przyciąga do oglądania.
Takie kobietki to szukać ze świeczką wśród motłochu i bezguścia

Cała reszta to niestety kiepszczyzna: amatorska, sztuczna i drętwa gra aktorów (także tych z większym stażem - dorobkiem), masa bezsensownych sytuacji i poprostu głupich błędów ( np z komputerami, serwerami, fotografią, czy samochodami rajdowymi - jak ktoś już o tym wspomniał w innym poście - to aż razi, brak profesjonalnej wiedzy z danych dziedzin

Tak przy okazji jak ktoś zna podobną dziewczyne to chętnie poznam ;]]

ocenił(a) serial na 5
ixxert

ja znam podobną , mogę cię z nią zapoznać -to jej fotka

http://www.anime4u.co.uk/ekmps/shops/chiragnyeri/images/harrypotterelf.jpg

ocenił(a) serial na 3
marcalina

:)))) ;P świetna, achhhh
- podasz mi namiary ;)

ixxert

"masa bezsensownych sytuacji i poprostu głupich błędów ( np z komputerami, serwerami, fotografią, czy samochodami rajdowymi - jak ktoś już o tym wspomniał w innym poście - to aż razi, brak profesjonalnej wiedzy z danych dziedzin"

Zgadzam się - poczynając od tego, że sam życiorys Majki jest do bani - studiuje fotografię na krakowskiej ASP? A to ciekawe, bo na tej uczelni takiego kierunku NIE MA w ofercie dydaktycznej... No ale przecież zerknięcie na stronę internetową to zbytni wysiłek dla twórców serialu...

ocenił(a) serial na 1
ixxert

Ona ładna?! Jest okropna. Drobna twarz, wyłupiaste oczy i ten irytujący uśmiech - to ma być ładne? Ale to raczej kwestia gustu...
Co do serialu - PORAŻŻKKA. Już Brzydula była wielkim nieporozumieniem, a to jest po prostu najgorszy serial który oglądałam, pod względem fabuły. Tak jak powiedziałeś - kompletny brak profesjonalizmu.