Serial jeszcze nie weszedł do telewizji, a wy juz głosujecie. Nie rozumiem jak morzna głosować na coś, czego się jeszcze nie widziało.
No ja tak samo nie rozumiem jak można oceniać film którego się jeszcze nie widziało, ale jeszcze bardziej nie rozumiem jak można pisać
"MORZNA" hehe ;)
Właśnie.. to niedorzeczne, że ludzie głosują na filmy, seriale itd., których nigdy w życiu nie widzieli. Po co im to właściwie?
No raczej to jest głupie... Po prostu ludziom nie pasuje, że serial ma zastąpić "BrzydUlę" i w ten sposób się ' mszczą '. Ja ocenię, jak obejrzę. ;))
Nie, że nie podoba się to "kto" ma zastąpić "brzydulę" tylko ludzie uważają, że to "kolejna TVNowska szmira", o "kolejnej głupiej babeczce". Tyle. ;)
Tak... zgodzę się...
Bo oni mają pewne kryteria i dzięki nim wiedzą jak ocenić film, który jest przed premierą...
-Rodzaj filmu:
Serial TVN: 4-6
Serial TVP: 1-3
Film Obyczajowy: 1-1
Film akcji: 10-10
Fantastyka: 8-10
Komedia 9-10
Horror: 10-10
Thiller: 5-10
Dramat: 4-7
Kryminał: 7-9
- O czym opowiada film:
Mafia, Pijacy, Żule: 8-10
O niczym (tylko krew): 10-10
itd...
Premierowy odcinek ma być wyemitowany 22.12 br. zaraz po "Brzyduli" dalsze odcinki od stycznia serial "Po prostu Majka" ma "wskoczyć" na miejsce "Brzyduli"
Fakt, masz rację, ale ja też nie rozumiem jednej rzeczy: jak można wyraz "można" napisać przez "rz"?
Fakt, masz rację, ale ja nie rozumiem jednej rzeczy: dlaczego wszyscy muszą upominać kogoś kto popełnił błąd ortograficzny. Wszyscy w domu zdrowi? Na FW coraz większa gówniarzeria się robi niestety. Ktoś zrobi "błond" i wielkie H@L0! Darujcie sobie tego typu komentarze chyba, że naprawdę Wam się nudzi i nie macie się czego czepiać.
Zmiłuj się nad nami i nad całym światem.
W jakim języku się wysławiasz? Mniemam, iż jest to język polski. Jaka pisownia danego wyrazu obowiązuje? Rozumiem, niech angol przyjedzie i zrobi błędy, wstydu jeszcze nie będzie... ale żeby Polak robił takie obrzydliwe błędy? Wstyd po całej linii. Zero jakiegokolwiek szacunku dla Ojczyzny.
Popieram. Ktoś mógłby rzec: O tempora! O mores! - ja jednak troszeczkę rozbuduję swoją wypowiedź. Zasady języka polskiego nie są może proste ale do opanowania,a zwłaszcza słowa, które są w powszechnym użytku - takie jak chociażby "można". Nie twierdzę, że odpowiedź z błędami ortograficznymi jest bezwartościowa ale oburzanie się, że robienie kardynalnych "byków" naraża autora na złośliwe uwagi i komentarze jest chyba nie na miejscu. Masz problemy z ortografią, wypowiadasz się na popularnym forum - zerknij w słownik albo nawet wklej wypowiedź w Worda, gdzie podkreśli Ci wszystkie błędy ...
Do mojej przedmówczyni: takie niestety czasy - może nie ma jeszcze powszechnie obowiązującego kultu głupoty ale naciski co do jej tolerancji są jak najbardziej zauważalne.
Pozdrawiam,
A.
bandofbrothers nie przejmuj si rzeczywiście błędy robisz poważne, ale to nie jestem forum ortograficzne tylko filmowe, więc Dziewczynka z zapałkami pomyliła fora, zdarza się- wybaczamy.
Równie dobrze mogę zacząć tu pisać pierwsze trzy litery każdego wyrazu, bo po ch.. pisać poprawnie? Debilizm się szerzy, a jak dzieciaki nie znają ortografii to ich problem. Powinno się to piętnować tak, jak się piętnuje wulgarność i trollizm. To samo powinno dotyczyć Dzieci Neo, bo nam naród do reszty skretynieje.