Maria

María de nadie
1985 - 1986
7,2 176  ocen
7,2 10 1 176
Maria
powrót do forum serialu Maria

Maria był moją pierwszą telenowelą, którą obejrzałam.To było w 1993r,a ja miałam wtedy dziesięć lat.Od razu zakochałam się w Marii i Juanie Carlosie.Grecia była przepiękna,a Jorge nieziemsko przystojny.Od zakończenia tego serialu minęło już 25 lat,a ja widziałam wiele telenowel.Jednak to Maria zajmuje pierwsze miejsce w moim sercu.Mam nadzieję,że wkrótce Maria zagości ponownie w naszych telewizorach. Mam prośbę do stacji Novela Tv,by wyemitowała Marię i inne telenowele z Grecją Colmenares.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
topacio

byloby super jakby znow puscil Marie albo jakby chociaz byly by odcinki po polsku gdzies do obejrzenia...kojarzy Pani taki moment w Mari lub Manueli ,że głowny bohater jak rozmyślał nad Grecia Colmenares leciała w tle muzyka z saksofonem ?

ElenaSvarowska

Witam.Wydaje mi się, że chodzi Pani o scenę z Marii.Juan Carlos dał Marii pozytywkę.Ona słuchała jej w swoim pokoju ,a On rozmyślał o Niej...Nie jestem pewna czy akurat chodzi Pani o tą scenę. Muszę zajrzeć na You Tube i trochę sobie poprzypominać.Jestem wielką fanką Marii i Manueli.Uwielbiam też tytułowe piosenki tych telenowel. Często do nich wracam.Bardzo miło wspominam rok 93/94,kiedy to z wielką niecierpliwością czekałam na kolejny odcinek Marii i Manueli.Serdecznie pozdrawiam.