Mam takie pytanko bo nigdzie tego chyba nie ma ale od dłuższego czasu szukam jak nazywa sie ten chłopaczek co gra młodego Chuya ( 6 lat) jak ktoś będzie miał jakieś informacje to bardzo bardzo proszę dodać byłabym bardzo wdzięczna
ja nie wiem, ale w ogole wczoraj wrocilam ze szkoly na 2 polowe filmu i ten chuy juz taki duzy:/:/ a w poprzednim odcinku niby umarl... no to on nie umarl w koncu?!!!
przecie wtredy w poprzednim wsadzili go do karetki zakrytego kocem... nie wiem o co biega w tym filmie... co chwila jakies 10lat pozniej ...
E no, bo to nie był On.. Na początku następnego odcinka Chuy przybiegł, no i się wtedy okazało, że On żyje i ma się dobrze ;P No i potem od razu było "10 lat później"... No, ale teraz, to niezły Przystojniak jest xP A czy ktoś może wie, jak sie nazywa ten aktor, który Go teraz gra..? Bo nie chce mi się zbytnio szukać po wszystkich stronkach.. :P Z góry bardzo dziękuję :D
teraz znaczy ten 16 letni Chuy to on sie nazywa Alfonso Dosal:D
http://tv.telemundo.yahoo.com/marina/fotos/1/17012007/71/marina-alfonso-dosal-co nquistador-naturaleza.html no i jest śliczny :D
te 10 lat pozniej i inne oni chyba specjalnie robia zeby nie opuszczac ani odcinka:))))
Dzięki alutka00 ;) Fajne te foty wszystkie są, co linka podałaś xD W prostych włoskach wygląda ślicznie ;)