PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2268
Marina
powrót do forum serialu Marina

ta telenowela sie chyba skonczy jak marina bedzie babcia-dzisiaj kolejne 15 dni pozniej ps.najlepszy tekst z dzisiejszego odcinka jak marina rozmawiala z matilde "jakie my juz jestesmy stare"a tak poza to ta jej corka pati wyglada starzej od mariny tylko tyle ze jest od niej nizsza

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

He he dokladnie to samo sobie pomyslalam jak Marina rozmawiala z Pati poza tym wcale bym sie nie zdziwila gdyby aktorka grajaca Pati w rzeczywistosci byla starsza od Sandry/ Mariny ( o ile dobrze pamietam Sandra Echevarria jest z 1982 roku , Te .... lat pozniej i ... dni pozniej juz mnie dobijaja wysiedziec sie nie da pamietam jak w poniedzialek odcinek zakonczyl sie ze niby Chuy zginal we wtorek doslownie spoznilam sie kilka minut i co widze jakis mlodzieniec wchodzi do mieszkania swojego i jego przybrana matka do niego wali Chuy..... i mimo ze wiem jakie jest tepo tej teli zmarszczylam ze zdziwienia czolo:))) a tak a propo Chuy'ego nie macie wrazenia ze i ten chlopak byl wybrany pod podobienstwo Mauricia??? wyobrazcie sobie go z prostymi wlosami zaloze sie ze zrobili mu loki zeby bardziej Manola przypominal niz Mauricia he he
Pozdrawiam
aha co do cytatu.... faktycznie so stare te zmarchy i te siwe klaki na glowie obwisly biust itd ale stare.....

Carolle

tez tak pomyslalam o chuyu podobny jest do mauricia a znow ten chyu 6 letni podobny byl do mariny moze to jakis brat tej sandry?

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

nie wiem jak tam wam sie wydaje ale ja mysle ze ten dzisiejszy odcinek byl nawet fajny przynajmniej cos sie dzialo. Chuy wlamal sie do chaty swoich rodzicow tatulek drewno Ricardo wycelowal do niego z broni MArina niczym lwica sie rzucila w jego obronie akcja byla oj byla!!!! WRESZCIE!!

Carolle

Taa.. Ale Ricardo mnie wkurzał z tym Jego "co mnie obchodzi, ze Jego matka jest umierająca i może zaraz umrzeć".. Nie no.. looz... Ale poza tym, fakt- fajnie było xD