Warto. Chociaż trzeba się nastawić,że to kolejna bajeczka na podstawie prawdziwych wydarzeń. Ale fajnie nakręcona.
Gdzie można zobaczyć? Pasjonuje mnie teraz ta sprawa. Oglądam dokumenty, ale czytałam o tym filmie. NIe mogę go nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję:)
Właśnie sprawdzałam na Canal Plus online i na Playerze. Nie ma. Może jest pod innym tytułem? No chyba, ze jest tylko w TV. Nie wiesz może? Bardzo chciałabym obejrzeć ten serial. Z gry dziękuję:)
Hej. Jest na C+ na 100%.. Wczoraj były 2 pierwsze odcinki. Ja C+ mam wykupione na Playerze dlatego te dwa odcinki obejrzę sobie w weekend. Reszta z serii będzie pewnie w kolejne czwartki.
Dzięki. Właśnie obejrzałam. Dwa na Player. Dobrze się ogląda, ale nie będę spoilerować. Wiele rzeczy mi się podobało, ale też element, który raczej nie. Sam zobaczysz:) Miłego oglądania:)
Na cda w tej chwili jest 6, zapewne jutro dwa kolejne, właśnie jestem po seansie ;)
Parę lat temu sporo czytałem o tej wyprawie i spodziewałem się że powstanie jakiś film na podstawie tych wydarzeń , byłem ciekawy jak to zrealizują . Serial dla osoby która nie ma pojęcia że coś takiego miało miejsce może się podobać ale dla osób znający temat to kompletne dno . To oczywiście tylko moja opinia więc proszę mieć do niej luźny stosunek .Miłego oglądania i pozdrawiam.
Chyba bym się z Tobą zgodziła. Ta sprawa mnie pasjonuje i zgłębiłam wszystko co tylko mogłam znaleźć na ten temat. Zresztą nadal tak jest. Jednak dobrze mi się to ogląda. Szczególnie te fragmenty retrospekcyjne, gdy pokazują grupę Diatłowa. Tak jakbym widziała na żywo tych ludzi, z którymi się zaznajomiłam w trakcie zgłębiania tej sprawy. Niczego nowego się nie dowiaduję. Wiadomo. Ale obejrzeć można.
Jest już na Playerze. Tylko dwa odcinki na razie, ale dobrze się ogląda choć mam jedną uwagę, ale pisać nie będę by nie spoilerować, by Ci nie odebrać przyjemności oglądania:)