PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=211153}

Maska

The Mask
1995 - 1997
6,8 6,7 tys. ocen
6,8 10 1 6722
6,9 11 krytyków
Maska
powrót do forum serialu Maska

Czadu

ocenił(a) serial na 7

Kurczę, pamiętam to. Nawet fajna kreskówka, lepsza niż te dzisiejsze

użytkownik usunięty
kRis

Mam 16 lat, a oglądałam tę bajkę jak miałam 5 i pamiętam nadal, że bardzo mi się podobała, mam nawet w głowie taki pewien odcinek :):):)
hehehe leciała ta bajka kiedyś na CARTOON NETWORK, wtedy te bajki tam były naprawdę fajne nie to co teraz :/:/:/ może pamiętasz rysunkową Rodzinę Adamsów??!! Bo ja pamiętam tylko to, że ta bajka mi się bardzo podobała :]:]:] niestety odcinki jakoś wypłynęly z głowy...w końcu to już jakieś 10/11 lat :P:P:P odp. o ile możesz :D:D:D

ocenił(a) serial na 7

no niestety, animowanych Addamsów nie pamiętam, za to bardzo lubię filmy i czarno-biały serial, ale nie-animowane...

ocenił(a) serial na 10
kRis

szkoda, że Cartoon Network się tak stoczyło.. Większość bajek teraz odpycha, pozostało niewiele fajnych, a od samej stacji zajeżdża dziwną komerchą..

ocenił(a) serial na 10
shopgirl

polecam kanał bomerang same starze bajki maska glupi i glupszy itp itd to co kiedys na cartoonie

kRis

To było wyrąbiste. Pamiętam wciąż odcinek w którym Stanleyowi przełamała sie na pół maska. Puscili by to jescze raz.

ocenił(a) serial na 8
kRis

Przede wszystkim godne przeniesienie pomysłu w świat animowany, co jest rzadkością.