PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10036765}

Matylda

2024 -
7,0 840  ocen
7,0 10 1 840
Matylda
powrót do forum serialu Matylda

Nie macie wrażenia że ta postać jest kompletnie nijaka? Niczego dla Matyldy nie zrobił. Nawet nie potrafił jej znaleźć gdy została porwana. Taki miękiszon! Bez wyrazu i bez charakteru. Nawet gdy Rubin zabierał dziecko, on niczego nie zrobił. Po co kobiecie taki facet? Ich wątek miłosny poprowadzony na siłę. Między Matyldą a Bodenem nic się nie dzieje!!! To już historia miłosna tych chłopów ma więcej klimatu. Wydaje mi się że Matylda lepiej się dogadywała z mężem, synem Maurycego. Na pewno więcej ich łączyło. Z Bodenem ona nawet nie ma o czym gadać. Nie wiem, czy to taki zarys postaci ( bardzo dziwny ), czy brak umiejętnosci aktorskich, ale Boden jest chyba najgorzej poprowadzoną postacią w tym serialu. Nawet służba w pałacu ma więcej do zagrania niż on!

ocenił(a) serial na 6
kasiak1983

Lepiej bym tego nie ujęła! Uważam dokładnie to samo i wiele widzów też. Poza tym ta postać jest kompletnie nierealna i przesłodzona, takich ludzi nie ma w rzeczywistości. To jest wydmuszka. Ta wielka "miłość" doktora i Matyldy jest również niewiarygodna: widzieli się ze dwa razy, zamienili ze sobą dwa zdania i już całują się na ganku na oczach wszystkich! I to ma być dżentelmen? Aktor go grający też nie ma charyzmy i taki głos, jakby się miał zaraz rozpłakać. Boden denerwował mnie za każdym razem, kiedy pojawiał się na ekranie. Paradoksalnie, więcej chemii i napięcia jest między Matyldą a Maurycym. Widać to było w pierwszym odcinku, kiedy spotkali się na przejażdżce konnej i w szóstym odcinku, kiedy Matylda prosiła Maurycego o uwolnienie Ady. Jeśli wyprodukowany zostanie 2. sezon, ciekawa jestem rozwoju relacji Matyldy i Rubina, natomiast Boden mógłby całkowicie zniknąć.