Meandry miłości

Pecados ajenos
2007 - 2008
7,3 301  ocen
7,3 10 1 301
Meandry miłości
powrót do forum serialu Meandry miłości

I jak wam się podoba nowa telcia pulsu. Mi tak średnio "Miłość jak czekolada była lepsza, szkoda, że tak szybko się skończyła. Zobaczymy czy ta będzie taka fajna moim zdaniem fabuła jest podobna do telci "Wdowa w bieli"

katarzynakp1

mi sie Meandry bardzo podobaja, co nie zmienia faktu, ze do Wdowy upodabnia je tylko identyczna melodia w niektorych scenkach. Wdowa jest moją ulubioną telką, ale tej mi ona nie przypomina.. chociaz jakby się dobrze zastanowic, to Agatha moze przypominac Perfectę.

katarzynakp1

Może trochę jest podobne, ale zakończenie was zaskoczy i możliwe że pozostawi z niesmakiem w ustach. Jest inne - jeszcze żadna telenowela się w ten sposób nie kończyła.

Mu_erte

Nom, ja całej teli nie oglądałem jak niektórzy ale czytałem spojlery i wiem jak się skończy. Ale takie oczy zrobiłem jak się dowiedziałem O.O :P

Konrad

Tak najczęściej sie dzieje w tych telenowelach, że osoby nie pasujące do siebie najczęsiej sie łączą lub tworzą jakieś komitywy a sytuacje przybierają niesłychanie zawrotne i dziwne tempo :D
....ale przecież za to kochamy te telenowele :D:D:D:D

P.S -> swoją drogą to nazwa tej teli jest chyba najdziwniejszą jaką spotkałem "Pecados Ajenos" ..Meandry miłości :)

ocenił(a) serial na 8
saabwagon

Moim zdaniem ta telka jest najlepsza jaką olądałam!!!
A najbardziej to lubie Sofie Stamatiades- Glorie Mercenario:)
Jest poprostu boska, chociaż ma charakter...

MaitePerroni08

Mi zaczęła się podobać ta telcia . Mu-erte a jakie będzie zakończenie?

katarzynakp1

Już znalazłam , kto nie wie jak zakończy się telcia a chce wiedzieć nich sobie przeczyta

Odcinek 167 FINAŁ by telenowelka:

Ines stara sie przekonac Tine,ze zaczną nowe wspolne życie jesli Tina pomoze jej w ucieczce. Gladzac reke Tiny, Ines mowi ze bedzi odliczac sekundy do ucieczki. Tina obiecuje ze zdobedzie falszywy paszport. Adrian opowiada zebranym ze ma slicznego syna, Monika chce byc matka chrzestna. Dzieci gratuluja Adrianowi kolejengo dziecka. Karen i Javier oświadczaja ze tez zostana rodzicami. Elsa i Ricky ciesza sie ze za 4 m-ce beda rodzicami. Ricky obawia sie kolacji u ojca Elsy,na ktorej bedzie Karen z Charliem. Wszyscy sa zachwyceni synkiem Adriana i Natalii. Rossy ma rodzic za 3 tygodnie. Monika wystawia dom na sprzedaz bo wyjezdza z narzeczonym. Rossy proponuje mamie by odwiedzila ja przed wyjazdem,by zobaczyc wnuka. Amanada uspokaja Alejandra,ze Saul bedzie dobrym ojcem dla Toniego. Nie moze sie doczekac aż błyśnie przed Moniką nowymi ząbkami. Ines namawia Tine by zaplacila za ucieczke swoja karta kredytowa. Gdy bank sie upomni beda juz daleko. Natalia nie moze sie doczekac kiedy przyniosą jej dziecko. Javier na osobnosci mowi Adrianowi ze w ciagu 2 tygodni wykonaja egzekucje na Agacie. Agata dostaje list od Ines. Ines pisze ze Agata nie wyszla na swoje,bo ją stracą,i za świadka będzie miała Natalie. Adrian dziekuje Natalii ze urodzila mu pięknego syna,i dala mu szczescie. Charlie spóźnia sie na kolację, wybacza Rickiemu wszystko i przyjacielsko sie z nim wita. Hector mowi ze Jenny nie chce go znac ale ma nadzieje ze pozwoli mu widywac dziecko. Gdy zjawiaja sie rodzice Hectora, Luis sie cieszy ze przyszli teściowie Monika zjawia sie z narzeczonym Juanem Pablo. Odstawia szopkę, przedstawiajac mu Rossy i dwóch mężów córki. Pada z wrazenia widzac nowe uzebienie Amandy. Natalia chce wziac udzial w egzekuzji Agaty by upewnic sie ze Agata zniknie z ich życia na zawsze. Przed egzekucją, ojciec Julian przekonuje Agate by żałowała za grzechy. Agata stwierdza ze jedynym grzechem bylo to,ze chciala wszystkich zabic,ma nadzieje ze wkrótce sie odrodzi. Javier i Natalia z Adrianem przyjezdzaja na egzekucję Agaty. Tina przynosi Ines męskie przebranie. Wszystkie pary bawia sie przy basenie. Gloria nie rozumie czemu mama chciala isc na egzekucje babki. Agata mowi ojcu Julianowi ze jesli chce jej pomoc, może otruć Natalię. Agata podsumowuje swoje życie. Żyła jak chciala, ale od roku zaczeła miec pecha. Prosi ojca Juliana o modlitwę. Strażniczka zabiera Agate na egzekucję. Na widowni, za szybą siedzi juz Javier i Natalia z Adrianem. Natalii robi sie niedobrze. Agata wita Natalie i zyczy jej smierci gorszej i bardziej bolesnej niz jej egzekucja. Przeklina Natalie i jej rodzinę. Tina wywozi z wiezienia Ines nieudolnie przebrana za faceta. Agata jest podlaczona do kroplowki z trucizną. Natalii prawie robi sie słabo,mimo wszystko nie może patzrec jak Agata umiera. Ines cieszy sie ze udala sie ucieczka z więzienia. Tina planuje sie spakowac i wyjechac z Ines na lotnisko. Adrian,Natalia i Javier zgodnie stwierdzaja ze widok umierajacej Agaty byl straszny. Natalia do konca zycia nie zapomni jej krzykow. Ines obiecuje Tinie ze razem podbija swiat. Gdy Tina idzie po dokumenty, Ines łapie nóż. Tina snuje plany ze beda daleko gdy w wiezieniu sie połapią że uciekły. Ines stwierdza ze jest maly problem,bo nie podobaja jej sie kobiety. Wbija Tinie nóż w brzuch,Tina umiera. Na odchodne Ines mowia ze ma pilna sprawe do zalatwienia. Natalia idzie sie wykąpac w basenie,gdy zjawia sie Ines z bronią. Ines mowi ze chciala sie pozegnac przed wyjazdem z kraju. Strzela do Natalii. Natalia umiera przy basenie. W swoim wiecznym śnie widzi siebie,i kilka drzwi. Za każdymi kryje sie część jej historii: narodziny synka, śmierć Eleny, koszmar wiezienny, kochanie sie z Adrianem, wypadek w którym zgineła Georgina, niby zabójstwo Manuela i chwila przed upadkiem z konia (scenka z odc. 1). Historia zaczyna sie od poczatku... Po upadku spowodowanym przez Agatę,ktora rozloscila batem konia, Natalia zapada w spiaczke na 2 lata. Gdy sie budzi okazuje sie ze cala jej historia była snem. Jest sparalizowana, i przerazona gdy odwiedza ja Agata, Rogelio,zapewniaja ze sie nia zaopiekują. Luis bardzo przejmuje sie wybudzeniem mamy,ale Gloria stwierdza ze brat przesadza. Monika cieszy sie ze przyjaciolka sie obudzila. Ines przeciwnie,choc udaje radosc przed Moniką. Agata stwierdza do syna,ze wybudzenie Natalii toprzeklenstwo. Rogelio ostrzega ze Natalia moze sobie przypomniec ze to Agata rozzloscila konia. Agata radzi synowi by udawal przed Natalia ze ja uwielbia,a potem z nią skończą. Boi sie ze Natalia odbierze jej caly majątek. Luis z Monika ida do Natalii. Natalia ledwo wydobywa glos. Zjawia sie Adrian,który jest lekarzem Natalii i zajmowal sie nia przez 2 lata. Natalia jest w szoku na jego widok. Agata nigdy nie pozwoli by Natalia odebrala jej wnuki. Stwierdza ze nikt nie rozdzieli jej z Glorią. Rogelio obsciskuje sie z Ines, ktora namawia go by zabil Natalie. Adrian zapewnia Natalie ze powoli przypomni sobie co sie stalo. Dodaje ze pewnie nie pamieta co jej opowiadal, ale stala sie dla niego przyjaciółką. Nidia zawiadamia Elene,ze Adrian caly czas przebywal z Natalią. Elena stwierdza ze po separacji zostawila Adriana w spokoju,ale nei pozwoli by zwiazal sie z Natalią. Natalia pod okiem Adriana przechodzi bolesna rehabilitacje i wraca do zdrowia. Staje na wlasnych nogach. Nad brzegiem morza spotyka Adriana, stoją tyłem, łapią sie za ręce... ***** FIN *****

(Źródło: http://www.telenowele.fora.pl/meandry-milosci,94/meandry-milosci-streszczenia,66 12-150.html)

ocenił(a) serial na 7
katarzynakp1

Meandry bardzo mi sie podobają najlepsza telka jaką Puls dotąd wyemitował

kami09

Według mnie najlepsza była "Dame Chololate" przynajmniej inna niż wszystkie... Ta jest natomiast pospolita jak inne...