Mecenas She-Hulk
powrót do forum 1 sezonu

Przestańcie zaniżać i zawyżać oceny, oceńcie tak jak odczuwacie, bardziej bez sensu jest już tylko to, że osoby nie oglądające oceniają, odcinek ma prawie 40 minut a już 10 minut po premierze oceny 1/10.

CiekawePoPolsku

to trolle. a pierwszy odcinek na 8. zapowiada się dobry serial

Marek84

Dokładnie, mi też pierwszy odcinek przypadł do gustu. Nastawiłem się na dobrą zabawę i tak jak chciałem to siedziałem przez 30 minut z bananem na twarzy :)

KewinKostnerek

Dobrze, że nie gdzie indziej...

eltoro10000

Może dlatego miał go na twarzy, bo gdzieś indziej też.

ocenił(a) serial na 3
KewinKostnerek

bardzo płytka ta historia 2/10

ocenił(a) serial na 8
Marek84

Dokładnie tak!

Marek84

Ta szmira Falcon i zimowy żołnierz tez sie po pierwszym odcinku zapowiadałna super serial a wyszła kicha dla biednych m00rzynków z BLM :P

ocenił(a) serial na 2
CiekawePoPolsku

Nom naprawde

CiekawePoPolsku

Zluzuj poślady, co cię obchodzi jak kto ocenia. Każdy ma prawo oceniać, jak mu się podoba.

użytkownik usunięty
eltoro10000

to, że durnie dają 1/10 przed obejrzeniem serialu, a drudzy durnie też bez obejrzenia dają 10, bo tamci dali 1, a później wchodzi jakiś kowalski i widzi ocenę 5.0, która w żaden sposób nie przekłada się na jakość serialu. Teraz oceny się trochę wyrównały ale jeszcze 2 czy 3 godziny temu to był jeden wielki cyrk

A ty co z MarvelaDisneya? Typowe , najpierw dajcie kase a potem jak juz jest u nas w kieszeni to sobie mozecie krytykowac. Nie ma, nie ma. Ktos czuje, ze gniot i nie lezy mu to nie bedzie ogladal tylko dlatego, ze chcecie zarobic na naiwniakach.

użytkownik usunięty
Szklanyfirmament

Nie podoba ci się trailer? Nie oglądaj serialu i po problemie. Obejrzałeś i ci się nie podoba? Daj ocenę na którą według ciebie serial zasługuje. Natomiast jeżeli serial jeszcze nie wyszedł, a ty dałeś 1 albo 10, to jesteś zwykłym idiotą

Świat jest pełen durniów, ale niestety durnie też mają prawo do oceny i wypowiedzi.
Nawiasem mówiąc są sytuacje, w których spokojnie można ocenić film przed obejrzeniem, a nawet bez obejrzenia, bo jak widzę np. kolejny film o żołnierzach wyklętych, albo o "zamachu" Smoleńskim, to spokojnie mogę dać jedynkę bez oglądania, bo wiem, że w dzisiejszych czasach może to być jedynie żenująca ipeenowska propagandówka.

ocenił(a) serial na 5
eltoro10000

Lepsza ipenowska niż tvenowska;)

EM_DZI

Jak mówiłem, durnie też mają prawo do oceny.

ocenił(a) serial na 5
eltoro10000

I się wypowiedziałeś.

ocenił(a) serial na 5
eltoro10000

A raczej oceniłeś;)

EM_DZI

Masz rację.
https://joemonster.org/mg/show/268286/lastup/Nie_kloc_sie_z_glupcami

ocenił(a) serial na 5
eltoro10000

Słabe jak deszczówka, ale przyznaję Ci rację, żebyś nie beczał.

ocenił(a) serial na 8
eltoro10000

Ocenia się odcinek po obejrzeniu a nie po 10 minutach obejrzenego odcinka

ColeTurner_2

Ocenia sie w oparciu o dostepne informacje. Jesli wiem, ze w produkcje zaangazowane sa kobiety zwiazane z toksycznym feminizmem lub woke culture to moge zalozyc , ze to bedzie gniot, ktory nie ejst przeznaczony dla mezczyzn, choc to wlasnie meska czesc widowni jest targetem na ktorym chce sie zarabiac

ocenił(a) serial na 8
Szklanyfirmament

No nie z tego powodu się tylko ocenia. Coś ci się pomyliło. Druga pomyłka to taka że to nie jest gniot. Żyjemy w świcie gdzie nie tylko mężczyzni żyją ale też kobiety. Również kobiety są aktorami. Feminizm jest w wielu aspektach ok ale jak ze wszystkim trzeba mieć umiar

ColeTurner_2

Mogę tylko powtórzyć, że każdy ma prawo oceniać jak chce i w której minucie mu się podoba. I nic na to nie poradzisz. Na szczęście.

ocenił(a) serial na 8
eltoro10000

To swiadczy o tym że dana osoba się nie zna. Serial czy fiilm nie ocenia się po kilku minutach oglądania.

ColeTurner_2

To świadczy tylko o tym, że ty masz inne zdanie.

ocenił(a) serial na 4
CiekawePoPolsku

Dałem 4. Będę oglądał dalej, jak coś się zmieni to zmienię ocenę. Póki co serial na siłę tworzony, bez pomysłu. Geneza postaci w parę minut, w ogóle mi nie podpasował, ale że oglądam wszystko od Marvela to i ten serial dokończę.

She-Hulk, a lepsze wrażenie i przyjemność z oglądania czerpałem oglądając samego Hulka... No niestety nie dam wysokiej oceny, bo niby czemu mam dać?

ocenił(a) serial na 2
TomdeX

Jeśli zamierzasz oglądać do końca, to jaki jest sens oceniać serial już teraz?

qiks33

Ocenę można zmienić w miarę dalszego oglądania. Jeśli ktoś oglądał parę odcinków i uważa, że serial w danej chwili zasługuje na 4, to nie widzę powodu żeby tej czwórki nie wystawił.

ocenił(a) serial na 2
_wilczur_

Parę odcinków tak, sam czasami tak robię, kiedy już jestem pewniejszy oceny, ale już po pierwszym to chyba nie za bardzo. Wtedy nazbiera się sporo takich skrajnych ocen i ludzie, którzy sugerują się średnią ocen na danym portalu mogą być wprowadzani w błąd. Ale na to chyba nie ma sposobu, każdy ocenia jak chce, a na IMDB tego typu rzeczy to też jest normalka, Filmweb nie jest wyjątkiem.

ocenił(a) serial na 8
TomdeX

Niby w którym miejscu na siłę? Serial z dobrym pomysłem. Widocznego nie zrozumiałeś

TomdeX

Pomysł ja tu widzę jeden: żeby kolejną męską postać przedstawić jako kobietę. I tyle. Kobieta Thor, kobieta Zorro, kobiety Ghost busters, kobiety Oceans 11, itd, itd. temu szaleństwu nie ma końca. Kto będzie następny? Kobiety żółwie ninja? Kobieta Rambo? Kobieta Rocky? Zdaje się, że niedługo baba będzie Bondem. Nie ma znaczenia, że te filmy są słabiutkie i głupiutkie. Polityczna poprawność ponad wszystko. Niektórzy mylą równouprawnienie z głupotą.

ocenił(a) serial na 2
CiekawePoPolsku

A nie uważasz, że sam możesz zawyżać ocenę oceniając serial po 1 odcinku? Nie lepiej wstrzymać się z oceną? Bo wątpię, żeby taka ocena była jakkolwiek miarodajna, czy to 8/10 czy 1/10, na jedno wychodzi.

qiks33

Gdybyś w razie nie wiedział, to ci podpowiem, że ocenę można w każdej chwili zmienić...

ocenił(a) serial na 6
CiekawePoPolsku

Po zapowiedziach i psioczeniu dzieci w internecie spodziewałem się tragedii. Jaki byłem zaskoczony po pierwszym odcinku. Naprawdę zapowiada się świetny serial.
Płaczki co wszędzie widzą woke standard naprawdę mają coś z deklem.

ocenił(a) serial na 1
CiekawePoPolsku

Ja dałem 1 tuż po obejrzeniu sceny jak ta superwoman otwarła zakleszczone drzwi auta po wypadku i zaczeła ratować biednego Hulka uwięzionego w fotelu . Dalej oglądać nie zamierzam !!!

ocenił(a) serial na 1
CiekawePoPolsku

Ja dałem 1 po całych 24 minutach. Czyli po tyradzie jacy to mężczyźni są źli.

CiekawePoPolsku

Wszędzie tak jest, ludzie oceniają niestety skrajnościami najchętniej. Zwłaszcza młodsi mam wrażenie.

ocenił(a) serial na 5
CiekawePoPolsku

Czemu w ogóle oceniacie serial po 1 odcinku??

UncleKaNe

Jakbyś poszedł do knajpy i podali by ci przesoloną, niesmaczną zupę, to byś to jakoś skomentował, czy zjadł bez słowa myśląc: "no cóż, może drugie danie będzie lepsze"?

ocenił(a) serial na 5
eltoro10000

Wziąłeś pół łyżki, więc nawet nie wiesz czy przesolone. Nie doczekałeś nawet przystawek do drugiego dania, so..

UncleKaNe

Nie wiem, jak u ciebie ze smakiem, ale ja po połowie łyżki dokładnie bym wiedział, czy przesolona. Poza tym, cały odcinek, to cały talerz zupy, nie pół łyżki.