PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607449}

Mega Spider-Man

Ultimate Spider-Man
2012 - 2017
6,9 2,8 tys. ocen
6,9 10 1 2834
3,8 8 krytyków
Mega Spider-Man
powrót do forum serialu Mega Spider-Man

...jak, jak do cholery możemy dostawać takie perełki jak Young Justice i takie gówna jak
Zjednoczeni, agenci....miazgi czy mój boże MEGA spidermana.

Bartonson12

No dokładnie. Dodałbym jeszcze, że cokolwiek się fajnego trafi (Spectacular Spider-Man, YJ) kończy się po dwóch sezonach albo i wcześniej.

ocenił(a) serial na 4
Wezum

Racja. SSM był świetny, YJ świetne, nawet GL:TAS było bardzo dobre, podobno Tron animowany też trzymał wysoki poziom, ale wszystko poszło w piździec, za przeproszeniem, i jesteśmy karmieni takim crapem.

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

No nie żartuj, świetny serial.

Rozgdz

Może i masz rację ale jeśli nie jest się kompletnym laikiem i oglądało się Spiderman TAS z lat '90 to po prostu nie da się trawić Spidermana na motorze z czwórką pomocników u boku.

ocenił(a) serial na 9
Wezum

Nie jestem - i oglądałem.
TAS z lat '90ych bym nie dał rady znowu obejrzeć, masa tam była.. ech nieważne. Dla mnie był drętwy. A Ultimate jest wesoły, jajcarski, inteligentny, cały czas daje jakieś mrugnięcia okiem do widza (np Stan Lee, agent Coulson), nie traktuje siebie zbyt poważnie - i oglądałem go z bananem na twarzy. Bonusem jest też właśnie dopchanie wielu innych znanych postaci - Fury'ego, Coulsona, SHIELD, Avengersów, teamu Spidera (uwielbiam Iron Fista :p).
Ja w Spider Manie lubię najbardziej humor - i tutaj jest go pod dostatkiem.
A i w filmach powinni robić to w tym stylu:
http://www.youtube.com/watch?v=Dlf1_vuIR4I

Rozgdz

Co jak co, ale jak słuchałem tych tekstów tego Spideya skierowanych do przeciwników w tym Ultimate to co najwyżej na mojej twarzy pojawił się wyraz zażenowania, nie ma co tego porównywać do TASu ;)
Btw. przecież w TASie też był Fury czy S.H.I.E.L.D :D

ocenił(a) serial na 8
Netehor

tyle że Spiderman Ultimate to inne uniwersum od TAS z lat 90-tych, tu Peter Parker zaczyna dopiero być superbohaterem, a w TAS poznajemy go gdy studiuje i od co najmniej kilku lat jest Spider-Manem oraz pracuje w Daily Bugle

Terrax

A co fakt, że Ultimate to inne uniwersum w porównaniu do TAS ma do mojej wypowiedzi? Bo nie widzę związku ;)

ocenił(a) serial na 8
Netehor

chodziło mi o wypowiedź Rozgdz ;)

użytkownik usunięty
Netehor

TAS rządzi. Nie wiem jakie trzeba mieć poczucie humoru, żeby się śmiać z "żartów" spideya w Ultimate. Walka też jest mało dynamiczna i za dużo jest gadania do widza. W TAS spidey w myślach mówił do siebie, a nie do kamery jak w jakimś paradokumencie ;D

ocenił(a) serial na 10

Pewnie takie jak moje, bo ja podczas oglądania tego serialu śmieję sie co chwilę :D

Rozgdz

Ja też uwielbiam Iron Fista ale w tym serialu został bardzo pokrzywdzony

ocenił(a) serial na 10
Rozgdz

Popieram , świetny serial :D

ocenił(a) serial na 10
Rozgdz

Zgadzam sie :D Spidey i Nova najlepsi xd

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Mi się wydaje ze przy tech trzech to spajdi jest najlepszy ale jak porównasz go do ligi młodych(czy jakoś tak szedł polski tytuł) to będzie to słaba seria.

ocenił(a) serial na 8
kirmarks

Widać że ci którzy twierdzą że humor Spider mana jest do kitu nie czytali komiksów.Komiksowy Spider man często żartował podczas walki gdy miał na to czas i tu jest to pokazane idealnie.Tak samo jak w The amazing

ocenił(a) serial na 8
roman876

Wiem to, w sumie to rozumiem taki typ działania. I w serialu fajnie to pokazali.

ocenił(a) serial na 8
kirmarks

W the amazing też fajny przedstawili Petera

ocenił(a) serial na 8
roman876

mh... w 2 tak.

ocenił(a) serial na 8
kirmarks

Druga część the amazing to był najlepszy film o Spider manie i według mnie nikt nie przebije tej serii

ocenił(a) serial na 8
roman876

Zobaczy się tego co ma wyjść. Ale ta z tego co pamiętam fajny film.

ocenił(a) serial na 8
kirmarks

Najbardziej czego jestem ciekaw to jakiego wroga zobaczymy w nowym Spider manie.Liczę że Scorpiona :)

ocenił(a) serial na 8
roman876

są plotki ze właśnie skorpion.

ocenił(a) serial na 8
kirmarks

Liczę że plotka będzie prawdziwa :)

ocenił(a) serial na 8
roman876

Zastanawia mnie jak go pokarzą i jak wyjaśnia ze nikomu prócz pająkowi nie będzie się chciało z nim walczyć.

Bartonson12

Jak dla mnie serial mega :P

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

Jak dla mnie serial znośny, tylko brakuje według mnie romansów i tego za czym najbardziej płacze, Spidera w czarnym stroju :) I też trochę brutalności jakby tak zrobić go na podobę Batmana żę tam nie przejmują się krwią, łamaniem rąk byłby dobry ;D