PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130269}

Megas XLR

2004 - 2005
7,5 297  ocen
7,5 10 1 297
Megas XLR
powrót do forum serialu Megas XLR

Odcinki.

ocenił(a) serial na 9

Skąd sciągacie odcinki Megasa?? Przez jakis program, czy bezposrednio ze strony, a może kupiliscie??

oliczka

ze strony torrentspy.com sciagalismy (ja z tabakiem). sa 2 torrenty po 2,20 gb kazdy. 2 sezony po nascie odcinkow. z tym ze ostatni odcinek 2 sezonu nie dziala, ale jest tez torrent do zassania ostatniego odcinka. wiec wszystko jest w porzadku :] mozna rowniez sciagnac z emule, ale tam mozna sie nadziac na obce wersje jezykowe (wloskie, rumunskie, hiszpanskie), wiec lepiej sciagac torrenty. tym bardziej ze szybciej idzie.

ocenił(a) serial na 9
kabat

A skoro o tych torrentach. Jak ja to mam ściągnac??

oliczka

hmmm. nooo to na poczatku musisz sciagnac programik co sie zwie "BitTornado", zajmuje chyba ze 3,5 mega. potem oczywiscie nalezy go zainstalowac :] nastepnie wchodzisz na stronke www.torrentspy.com. na gorze jest wyszukiwarka. wpisujem "megas xlr". po chwili nizej pojawi sie tabela z 3 pozycjami: 2 sezony megas i ostatni odcinek, bo w drugim sezonie jest uszkodzony. klikamy na pierwszy od gory. przechodzi nam do strony z informacjami o torrencie. ponizej nazwy torrenta bedzie duzy odnosnik "download torrent". klikamy oczywiscie. zapisujemy na dysku plik NAZWA.torrent zajmujacy kilkadziesiat kB. otwieramy go. powinien automatycznie wlaczyc sie BitTorrent i spytac o miejsce, w ktorym mamy zapisac film. wskazujemy odpowiednia lokalizacje i po klopocie. mozemy cieszyc sie sciaganiem.
gdyby zdazylo sie ze wylaczymy BT w czasie sciagania, klikamy znowu na pliczek .torrent, ktory automatycznie wznowi pobieranie.

no to chyba na tyle. aha. nie zdziw sie jesli przez kilka-klikadziesiat minut po wlaczeniu nie bedzie sciagal. troche zajmuje mu podlaczenie sie do udostepniajacych.

w razie jakichkolwiek pytan gg: 2693937

ocenił(a) serial na 9
kabat

Aha, wielkie dzięki, teraz juz mniej wiecej kapuje.