blahahaha a ja zachapalem od Ciebie plytki z pokoju i juz ogladnelem wiecej od Ciebie młodafoka sasasasasatan ]:-)
ale zauwaz ze ja nie mam tyle czasu co ty. eee moze jednak mam ale mnie sie nie chcialo ostatnio. znaczy. ale nawiazujac do tej kreskowki to fajne to to jest. choc te mangowe wstawki (albo anime czy jakos tak) mnie strasznie nie pasuja bo nie lubie. ogolnie polecam :)
co?? Ty mnie bedziesz straszyl?? a zreszta, mam i na to sposoby. pamietaj, nie znasz dnia ani godziny. i dzis koncze 2 sezon, looser. sasasasassa. ajm de bed men.
ja wiem ze jestes blak niga ale nic mi nie mozesz zrobic w nocy bo sie bede zamykal na kluch poza tym pamietaj ze mam twoje (...) zdjecia z wiesz-kim. boj sie ujawnienia. ja bym sie bal ]:-). blahahahahaha. satan jest wsrod nas :P niom niom umcy umcy ziom slit slit kum kwik :DD:D:D:D:D:D:D
eee tylko bez techno mi tu. bo wygarne najciezsze dziala. poszczuje Cie MANDARYNOM!!!! a co do zdjec, to nie oczerniaja mnie. i to nie ja mieszkalem z Tym-O-Ktorym-Nie-Mowimy-Z-Imie nia-I-Nazwiska pol roku. wiec mam nad Toba moralna i psychiczna przewage.
a co do klucza, to byle lom i masz po zamku. a jak nie to wleze przez okno z gruszka do lewatywy i wiadrem betonu. i zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni.
sasasasatan. ajm de weri bed men.
ha! w koncu ogladnalem wszystkie odcinki. troche schematyczne ale mimo wszystko ok ]:-). polecam kazdemu.