PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64381
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Czy ktoś kojarzy może tytuł piosenki, która leci w tle, kiedy Patrick rozmawia w tym barze z Lorelei?
Odcinek chyba 24 z 4 sezonu...

ocenił(a) serial na 7
martar

https://www.youtube.com/watch?v=KBx1Q3DEyDY

milkaway

O, dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
martar

Miłego słuchania. :)

ocenił(a) serial na 7
martar

Tak BTW to Three Days Grace ma też całkiem fajną tego wersję. W Polsce to było znane kilka(naście?) lat temu za sprawą coveru zespołu HIM.

creep_

Przesłuchałam i jakoś najbardziej do gustu przypadł mi oryginał i wykonanie Three Days Grace, właśnie. Kiedy pierwszy raz oglądałam ten odcinek, już mi się muzyka skądś kojarzyła, więc pewnie masz rację - przypomniał się popularny (choć moim zdaniem nie najlepszy) cover.

ocenił(a) serial na 7
martar

Też nie lubię HIM-a, ale poza oryginałem to chyba najbardziej i najszerzej oswojona wersja, także dla PL słuchacza. HIM był u Nas kiedyś popularny.
PS. Sama mam ostatnio fazę na tę piosenkę, nawet nie wiedziałam, że to leciało w M. :).

creep_

Mnie też czasem tak coś się przypomni i nie mogę skojarzyć skąd ;) A jak chodzi o tytuł piosenki to już całkiem szału dostaję, bo chodzę i nucę...

ocenił(a) serial na 7
martar

Na szczęście można spytać na forum i Milka odpowie :P.

PS. Przy muzyce z seriali pomocny jest serwis tunefind.com .

creep_

Stronę znałam, ale myślałam, że można tam znaleźć tylko piosenki z filmów, nie z seriali. A tu miła niespodzianka :) Dzięki