I z tego względu oglądam już tylko dla fabuły, inaczej szkoda byłoby czasu. Telka zapowiadała się
świetnie i nawet zaczęłam lubić Mayrin, ale brak przyciągania między protami praktycznie zabija tę
produkcję...
Liczę, że w końcu coś się zacznie dziać, bo pojawiał się mężunio... Dobra nie spoileruję już(:
Tak, brak chemii jest niestety zauważalny ale w sumie nie przeszkadza mi to aż tak bo osobno jest świetnie. Liczę na jakiś zwrot akcji typu ktoś trzeci i czwarta dla niej i dla niego :D Wiem, że to mało realne ale nie niemożliwe... ;)
Mnie się wydaje, że MV jest trochę za stara dla Zepedy. Nie mówię, że jest złą aktorką, tylko wygląda trochę jak starsza siostra Ricarda, a nie jego partnerka... David świetnie wypada jako prot, ale z młodszymi koleżankami, na przykład z Sandrą Echaverrią czy Angelique Boyer. Również liczę na jakieś ciekawe wątki z trzecim i czwartą. Podobno ma tu wystąpić Dulce Maria? hmmm... może być ciekawie(:
Trudno mi ocenić czy to kwestia wieku. Być może po prostu coś nie zagrało. Anquelique i Sandra nie przekonały mnie do siebie. Marilyn tak ale to nie zawsze wystarczy. Dulce Maria wystąpi na trzy miesiące.
Darkiller. com wszystkie telki w oryginale(: wcześniej oglądałam Porque el amor manda - super telka.
Pewnie dopiero wtedy, kiedy wykupi ją jakaś polska stacja. Ale na razie nic mi o tym nie wiadomo.
W tej chwili jeszcze powtórki Evy Luny, jednak już wiadomo, że po jej zakończeniu nie będzie następnej telenoweli. Szkoda...
serio? :( wielka szkoda. w ogóle denerwuje mnie to że powtarzają telenowele, które były tak niedawno
Tak, serio. Zamiast tego emitowane będą seriale: Heidi i dzieciaki oraz Łowca krokodyli. Na powtórki starych telek raczej nie mamy co liczyć.