PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=802176}

Meteor Garden

Liu Xing Hua Yuan
2018 -
7,6 2,0 tys. ocen
7,6 10 1 1955
Meteor Garden
powrót do forum serialu Meteor Garden

Jestem ciekawa czy bedzie 2 sezon tego serialu

ocenił(a) serial na 8
Zuzia_719

Raczej nie będzie. To jest skończona historia, żaden "remake" oryginalnej wersji nie doczekał się kolejnego sezonu. Nawet ciężko wyobrazić sobie, co miałoby być dalej.

ocenił(a) serial na 8
jessio87

Mnie się wydaje, że będzie, bo w tytule jest (2018-) jakby to miał być koniec nie było by myslnika.

ocenił(a) serial na 8
Miedziankka

Wiele seriali z 2018 ma chyba taki myślnik. Zawsze istnieje możliwość, że zostanie kontynuowany, jednak nadal nie wydaje mi się, że akurat Meteor będzie. Widziałam, że inne wersje mają jednak więcej sezonów, ale tam po prostu ta historia została podzielona na np. 2 sezony. Tutaj wszystko kończy się w jednym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
jessio87

W sumie serial stał się popularny na tyle, że mogą przedłużyć ich historie że względu na jego oglądalność, zwłaszcza ze wsparciem Netflixa.

ocenił(a) serial na 8
Miedziankka

Starsze wersje również były hitem i chyba w przypadku żadnej nie przedłużyli historii, choć mogę się mylić. Chętnie obejrzałabym Dylana Wanga i Shen Yue razem na ekranie, także chciałabym, abyś Ty miała rację :P Wiem tylko, że Shen Yue na pewno pojawi się w 2019r. w innej dramie zatytułowanej "Another Me".

ocenił(a) serial na 9
Miedziankka

Raczej nie będzie, Dylan na swoim koncie Wibo oficjalnie pożegnał się z rolą :)