PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771376}

Mgła

The Mist
2017
5,5 12 tys. ocen
5,5 10 1 12014
5,3 3 krytyków
Mgła
powrót do forum serialu Mgła

Od czasów Breaking Bad można zauważyć w serialach ten sam typ kobiety: upierdliwa, wkurzająca, mająca pretensje o nic. Nie inaczej w Mist, jestem dopiero po 1 odcinku, a już w 10 minucie miałem ochotę ją wywalić przez okno.
Sam serial zapowiada się ciekawie, chociaż gra aktorska trochę kuleje (a jest to poważna sprawa jeżeli ja to widzę :) ). Niemniej uważam to za sprawę 1 sezonu i liczę, że dalej będzie tylko lepiej

ocenił(a) serial na 3
Pshybysz

masz racje, ale ten serial ma większy problem, bo praktycznie wszystkie postaci są irytujące, z Adrianem na czele...

Herushingu

A ta postać ma niesamowity potencjał

ocenił(a) serial na 3
NASAoverhorizon

i co z tego? nie zmienia to faktu, że za każdym razem gdy go pokazują mam nadzieje, że spotka go powolna i bardzo bolesna śmierć...

ocenił(a) serial na 2
Pshybysz

Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że wszyscy biegają z tą samą miną przez dotychczasowe 3 odcinki. Mam nadzieję, że w następnych odcinkach będzie lepiej, bo sama fabuła naprawdę mnie ciekawi.

matteom5

Doczekaj 8 odcinka...

matteom5

To poczekaj aż skończysz sezon i się dowiesz że już nie będzie innych sezonów bo wycofali serial z produkcji :-)

ocenił(a) serial na 2
evqa92r

Wiem, szybko dokończyłem całość i żałowałem, że w ogóle się za ten serial zabierałem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pshybysz

Niestety ale podzielam twoją opinię , właśnie kończę oglądać inny serial nextfixa "Atypowy" i jest podobnie ...

ocenił(a) serial na 5
Pshybysz

To jest tak zwany archetyp żony głównego bohatera.
ZAWSZE musi być najbardziej wkurzającą postacią ;d

Pshybysz

Dobrze myślę że geyek przeleciał ta młoda zgwałcona żeby wina spadła na tego slodko-pierdzacego footbaliste :) i daje sobie głowę uciąć że zastrzeli go stuknieta matka zgwalconej, później będzie miała wyrzuty sumienia i pojedzie na terapię do psychologa :)

Pshybysz

Już wyjaśniam - te postać wywalczyły sobie feministki i jej obecność jest zagwarantowana prawnie, zgodnie ze standardami "równych szans". Mówiąc krótko, ta postać kobieca reprezentuje feministki w showbiznesie.

Pshybysz

Taka jest większość kobiet w realu, a serial tylko naśladuje życie

Cryptlord

dokladnie.

ocenił(a) serial na 3
11lopez

biedni, skrzywdzeni chłopcy :D

KROPKA

dzięki za potwierdzenie.

Pshybysz

A jak mają przedstawiać kobietę niby?

użytkownik usunięty
Pshybysz

Gra aktorska TROCHĘ kuleje? Ona POTWORNIE kuleje!

Pshybysz

ogladales w ogole breaking bad ze zrozumieniem? Bo chyba nie, co jak co ale pretensje skyler sa bardzo sluszne.

ocenił(a) serial na 4
dragonmen32

Mam podobne zdanie. Kiedy pierwszy raz oglądałam Breaking Bad Skyler mnie strasznie wkurzała. Ale ponieważ uwielbiam ten serial, obejrzałam go jeszcze dwa razy i zupełnie zmieniłam zdanie. Bo co ona właściwie miała zrobić, jak się zachować? Powiedzieć- och, jesteś teraz bandytą, jak miło. Chodź pójdziemy na spacer do parku...

tarika68

upierdliwa i wkurzajaca moze i byla ale twierdzenie, ze miala pretensje o nic to mnie nic bardziej nie triggeruje xD juz w pierwszym sezonie walt oszukal ja pare razy nic dziwnego ze stracila do niego zaufanie. A i tak z poczatku posadzala go jedynie o romans, jedyny zgrzyt to kiedy zdradzila walta z tedem ale ona chciala w ten sposob wymusic aby walt sam poprosil o rozwod.

ocenił(a) serial na 4
dragonmen32

Dokładnie

Pshybysz

głupi serial, mamuśka wini tatusia o wszystko, "idealna" córeczka, która wygląda jakby była jedyną na świecie osobą skrzywdzoną przez los, 16(15)latka czytająca 12(11)-latce bajkę o sowie, bo 12(11)-letnia dziewczyna nie umie sama czytać, co to za "aktorzy" do diabła, co to ma być?!!??!?!?!?

Pshybysz

Widzę że co do BB nie tylko ja nienawidzę postaci skyler