PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=778883}

Miłosne potyczki

Aşk Laftan Anlamaz
2016 - 2017
7,9 1,2 tys. ocen
7,9 10 1 1168
Miłosne potyczki
powrót do forum serialu Miłosne potyczki

Spojlery

ocenił(a) serial na 9

Jeśli ktoś obejrzał do końca może odpowie na kilka pytań.
Co Murat przeczytał w liście gdy jechał na swój ślub?
Dlaczego po nim zachowywał się tak dziwnie względem Hayat?

ocenił(a) serial na 10
Marie_

Nie zawsze mogę obejrzeć odcinek i potem jestem w plecy j nie wiem co mnie ominęło.

princes125

Ja np. nie ogladam raczej w tv, ale w internecie, jest oficjalna strona vod tvp i bez reklam na video penny, pojawiają się odc tego samego dnia

ocenił(a) serial na 10
Marie_

O co chodzi z tymi mafiozami i Emre co On szykuje dla Murata? Ale ten wątek tej matki Murata jest nudny

princes125

za wszystkim stoi Derya, To ona manipuluje Emre, który zakochał się w Hayat i zrobi wszystko, żeby rozdzielić ją i Murata.

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Co usłyszy dziadek że zniknie?

darjaa

usłyszy jak babcia Azime powie, że przyjęła jego oświadczyny z litości, bo dziadek umiera.

ocenił(a) serial na 10
Paula_TV

Kto w końcu jest udziałowcem w Sarte? Raz mówię że Emre a za chwilę ma być spotkanie z nowym udziałowcem gdzie już o Emre nie wspominają.

princes125

Najwięcej udziałów miał Nejat i sprzedał je Emre, ale wcześniej też Murat połowę oddał Hayat (i dziadkowi Hasmetowi). Później Emre oddaje swoje udziały Hayat, więc wychodziłoby, że większość udziałów jest Hayat.

W późniejszych odcinkach Murat oddaje udziały Dorukowi i mówi się, że Sarte jest Doruka. Więc zakładam, że po prostu Hayat oddała te udziały Muratowi i on zdecydował co z nimi zrobić...

Ogólnie w serialu kiepsko jest to wyjaśnione i mogę się mylić.

ocenił(a) serial na 9
Paula_TV

Czy dziadek wróci do Azime?

darjaa

W finale niby są razem, ale nie są pokazani. Po prosu Ipek o tym mówi.

btw. dziadka już nie pokażą do końca serialu, ale wspominają o nim. Wydaje mi się, że ten aktor odszedł.

ocenił(a) serial na 10
Paula_TV

Z kim będzie Tuval?

ocenił(a) serial na 9
princes125

Może z bratem Hayat?

darjaa

w serialu nie będzie to wyjaśnione - możliwe, że zostali parą, ale nie wiadomo, czy Tuval się w końcu przekonała...

scenarzyści pominęli ten wątek.

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Ten serial zaczyna się robić coraz dziwniejszy, czy coś ten Emre zrobił prócz tego że zakochał się w Hayat? Wykupił udziały ojca Murata, a Hayat mu mówi że do końca życia będzie się bał i Murat go zabije. W tej Turcji to każde więzienie musi być przepełnione.

darjaa

mnie obecne odcinki coraz bardziej nudzą, zwłaszcza wątek z Cemilem. Po co on tam się w ogóle pojawił? Nic nie wniósł do serialu. Nawet nie jest śmieszny.

ocenił(a) serial na 9
Paula_TV

Mi też się nie chce już oglądać tego serialu, wątek dziadka, brata i Emre nic nie wniósł. Gdzie w ogóle teraz jest Hasmet?

darjaa

chyba się leczy, bo jest chory, z tego co pamiętam ma jakiegoś guza. Trochę to naciągane, bo wcześniej mówili, że jego stan jest bardzo poważny, a biorąc pod uwagę jego wiek nikt by go nie zoperował.

W każdym razie później to już w ogóle będą jakieś żarty z tym dziadkiem lol
Oczywiście aktora już nie ma w serialu, ale z tego co mówi Azime można się domyślić.

Paula_TV

ja oglądam tylko dla Hayat i Murata :D

ocenił(a) serial na 9
Paula_TV

Tętniaka chyba

darjaa

Chyba raczej Hayat chodzi o to, że jeśli się w niej zakochał i będzie się o nią "starał" czyli jakkolwiek próbował ją zdobyć to Murat jest takk zazdrosny, że go za to zabije. Zresztą Murat sam coś takiego mówi, a Emre knuje i próbuje ich skłócić, więc tak zakochany koleś jak Murat może się wściekać.

Btw. serio wątek Emre nic nie wniósł? tyle zawirowań i intryg się z tego wzięło, że dziwię się tej opinii, a jeszcze teraz się zacznie dziać jak Emre namiesza jeszcze bardziej ze światłym kierownictwem Deryi. Tak samo wątek dziadka, trochę ożywił, trochę namieszał, teraz bez sensu się dopiero zrobiło, ale może aktor umarł, albo zachorował.

Z tymi udziałami to jakieś zamieszanie jest, ale widocznie jesteśmy zbyt dociekliwi - scenarzystom się nie chciało tego zgrywać ze sobą :P

ocenił(a) serial na 9
Marie_

Wątek emre strasznie naciagny pojawił się znikąd i wielce zakochany, rosci sobie prawo do Hayat

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Zostały jeszcze 3 tyg oglądania, więc jakoś dotrwam do końca, wiadomo jaki serial poleci później? Mogli by puścić znów Fatmagul

ocenił(a) serial na 10
darjaa

Marzę o Tobie ma lecieć

ocenił(a) serial na 9
princes125

Już wiem, ale krótszy będzie bodajże 22 odcinki tureckie

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Dokładnie 11

ocenił(a) serial na 10
darjaa

Kiedy wyjdzie na jaw że to Doruk nie jest synek Nejada?

ocenił(a) serial na 9
princes125

Na początku ostatniego tureckiego odcinka, a u nas to pewnie będzie w przyszłym tyg, tylko z tego co przeczytałam Murat mu nie powie, więc nie wiem czy Doruk się dowie np od Asli czy będzie żył w niewiedzy.

ocenił(a) serial na 10
darjaa

A skąd dowie się Murat?

ocenił(a) serial na 10
princes125

Że jest synem Nejada?

ocenił(a) serial na 9
princes125

No właśnie Hayat pokazała mu wyniki badać, że nie jest bratem Doruka, później chyba będą badać zgodność jego DNA z Azime

darjaa

Murat mu nie powie i to właśnie będzie do bani, bo sam się wściekał, że wszyscy go okłamują, a Drukowi zrobił to samo ...

ocenił(a) serial na 9
Paula_TV

Doruk się dowie?