PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181809}

Miasteczko Point Pleasant

Point Pleasant
2005 -
7,3 565  ocen
7,3 10 1 565
Miasteczko Point Pleasant
powrót do forum serialu Miasteczko Point Pleasant

Point Pleasant

ocenił(a) serial na 10

Do serialu podszedłem z małym dystansem, ale okazało się że niepotrzebnie. Jest to zdaje się jeden z najlepszych seriali jakie w życiu oglądałem. Klimat jest nieziemski, walka dobra ze złem w niewielkiej mieścinie jaką jest nadmorskie Point Pleasant. Niesamowite, szatańskie wręcz moce głównej bohaterki Christine (ujawniają się w momencie gdy się na kogoś denerwuje) są bardzo popisowe. Jednym słowem jest to serial zdecydowanie godny polecenia, i z pewnością przejdzie do historii jako jeden z najlepszych kiedykolwiek.

użytkownik usunięty
Sprite

szkoda tylko że FOX anulował ten serial ... :/

ocenił(a) serial na 10

wiadomosc o anulowaniu tego serialu byla dla mnie dosyc wstrzasajaca, tym bardziej ze wraz z kazdym kolejnym odcinkiem Point Pleasant stawalo sie coraz lepsze... ale jeszcze wszelka nadzieja nie jest stracona, wierze wciaz w to ze zobaczymy pozostale 5 odcinkow. W internecie pojawily sie petycje kierowane do FOX, wycelowane we wznowienie serialu. Zawsze istnieje tez szansa ze inna stacja wykupi od FOX licencje. Poza tym, na brytyjskim kanale E4 (ktory w anglii emitował PP) w programie nadal znajduje sie kolejny, dziewiaty odcinek, datowany na srode. Mam nadzieje ze to nie pomylka i zostanie wyemitowany...

Sprite

Moze serial nie jest jakims "arcydziełem" ale dawał sie miło ogladać i zgadzam sie z opinia iz ewoluował całkiem nieźle ,z odcinka na odcinek było ciekawiej ..i bęc ...koniec emisji po 8 czesci, przypomniało mi to jako zywo nasze rodzime zachowania stacji telewizyjnych..które emituja serial,przerywaja jego wyswietlanie ,znów wznawiaja zeby przerwać i nie podjac nastepnego sezonu jak ma to m-ce.np. z serialami -Nikita,Anioł Ciemnosci(Angel) ,Buffy ,3 sezon Millennium itd.Czyzby w radzie programowej Foxa zasiadał jakis bywszy pracownik Polsatu czy jego klona TV-4????

ismael_2

Spoko spoko !!!
właśnie wyszedł 9 odcinek podobno Szwedzi kupili cały serial i nowe odcinki mają się pojawiać co tydzień
minus jest narazie taki że rozdzielczość jest 4:3 i w tle lecą szwedzkie napisy aleeee może wkrótce pojawi się jakaś dobra jakość !!!

ocenił(a) serial na 10
sokaro

Hip hip hurra! Dzisiaj wlasnie sie zorientowalam, ze serial wrocil! No i dzieki Bogu ]:-) Pozdrowienia dla fanow!

Shikei

wiecie moze ile ten serial ma miec odcinkow wszystkich ?
albo chociaz czy to bedzie malo czy duzo ? :)

DARIO_6

25 października w USA ten serial wychodzi na DVD ;) Więc nie będzie tak źle :)))