W końcu udany odcinek, podczas którego można się trochę pośmiać/uśmiechnąć. Najlepiej by wszystkie odcinki trzymały co najmniej ten poziom. Stary, dobry South Park.
zgadzam sie. Chociaż to mnie (nie)stety utwierdzilo w przekonaniu ze tylko Cartman trzyma ten serial ;) (przynajmneij 15 sezon, no ale moze sie rozkreci...)
Cóż ja już wolałem poprzedni odcinek ale też nie oceniam go wysoko. Jak narazie najgorszy sezon SP. Można pomyśleć że twórcy zdecydowali się na spóźnioną zemstę za ocenzurowanie 201 i robią samą kiche...
Jestem w szoku :) Po ostatnim odcinku (trzecim) stwierdzilam,ze czwarty bedzie moim ostatnim jesli dalej bedzie to takie dziadostwo,a tu zonk :D Teraz taki maly SPOILER scena gdy Cartman daje sie wyzywac od grubasow poprostu mistrzowska :D
Zgadzam się z tym, że ten odcinek jest na prawdę ok, jak powiedziała rubia - scena z cartmanem u psychologa to mistrzostwo ; ) Ale mimo wszystko jak dla mnie pierwszy odcinek był też całkiem niezły : )
Wreszcie powrót formy. Królewski pudding był tak okropny że obawiałem się że to już koniec dobrego SP