Trzeba zrobić skok na kasę, w sumie lepiej zacząć/dokończyć już znany szerszej publiczności serial niż zacząć coś zupełnie nowego, reklamy itpe. Generalnie serial miał fajny tylko 1 sezon i chyba tylko na tym jedzie .. 2 sezon oglądając odnosiłem wrażenie że trzeba przedłużyć , wypchać/ zapchać dziurę jakimiś bzdetami aby wydłużyć coś co było fajne a zostało zniszczone. Zaraz posypie się fala krytyki że nie zrozumiałem serialu/przesłania a prawdą jest że tylko 1 sezon rewelacyjny.
Ne mam zamiaru bronić 2 sezonu, bo ma sporo zapychaczy które mi przeszkadzały, ale do końca wątek główny trzymał najwyższy poziom. Tak naprawdę nie byłoby problemu gdyby obciąć sezon o parę odcinków i upchać te rozwleczone wątki gdzie indziej.
A co do kontynuacji to byłą od dawna raczej planowana, w końcu końcówka TP daje nam podpowiedź, że spotkamy się za 25 lat :)
Mnie osobiście zraziło i znudziło nieustanne zapychanie. Najlepszym tego dowodem będzie drzemka która niejednokrotnie złapała bynajmniej nie ze zmęczenia a właśnie z tego przynudzania :) Hmm też czytałem że mieli wydać 3 sezon zaraz po 2 tylko się nie dogadali.