PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 117 tys. ocen
8,5 10 1 117486
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

Od 2 lipca TVP 2 rozpoczyna emisję serialu Twin Peaks. Odcinki emitowane będą w TVP 2 w każdą niedzielę ok godz. 22:30

qbin2001

Wspaniała wiadomość ! Trzeba poinformować maksymalnie wiele osób,żeby każdy obejrzał to kultowe dzieło !

Martin_Eden

Na forum Movie Forum zamieszczono następująca informacje: "TVP2 szykuje przykra niespodzianke. Wczoraj zapadla decyzja (tez wiem to tylko z rozmowy telefonicznej), ze w pasmie niedzielnym o 22.40 bedzie powtarzany Oficer. Wiadomosc jest jeszcze nieoficjalna, na stronie TVP dla prasy jest dalej Miasteczko..., ale decyzje już ponoć zapadly. Fani beda rozczarowani. Chyba, ze TVP przeniesie serial na inne pasmo i np. inny dzien tygodnia". Donos ma pochodzić od osoby związanej ze "Światem Serialii". Nie wiemy, czy ta informacja jest prawdziwa.

qbin2001

Byłaby to wielka szkoda :( Co tam jakiś "Oficer",którego ledwo co emitowali,a juz go powtarzają."Twin Peaksu" nie było tyle lat,że powinni puszczać po dwa odcinki dziennie;) wkurza mnie ta cała TVP !

Martin_Eden

Czekam na potwiedzenie lub inną informację z TVP. Kilka dni temu dostałem potwierdzenie że będzie w letniej ramówce, ale 3 dni później dotarła powyższa wiadomość. Aktualne informacje znajdą się na największej polskiej stronie Lyncha (polecam szukać w wyszukiwarce bo tu chyba nie bardzo mogę wklejać adres).

qbin2001

Wiem o jaką stronę chodzi,bo jestem tam zapisany :) Wydaje mi się,że nie ma problemu z jej podaniem,zwaszcza,że jest dodana nawet na Filmwebie jako strona www dotycząca serialu.

ocenił(a) serial na 10
qbin2001

W sroda wyslalem maila do TVP z prosba o potwierdzenie tej informacji. W międzyczasie pojawiła sie plotka o tym ze jednak nie bedzie Twin Peaks w polskiej telewizji. Jednak dzisiaj rano odebralem maila od TVP, w ktorym potwierdzila ze bedą emitowac ten serial przez wakacje. Więc chyba jest sie z czego cieszyc.......:)

gnosek

wow świetnie ;) czekałam na to, że gdzieś poleci, no i proszę :D

Gretchen

ja bym się nie cieszył jeszcze. ja dostałem potwierdzenie w środę, a w środę wieczorem ponoć nastapiła zmiana na Oficera. Biuro kontaktów z widzami, może mieć jeszcze stare dane (wczoraj było święto). Myślę że w ciągu tygodnia sprawa sie wyjaśni ostatecznie.

qbin2001

Mam nadzieję gnosek,że będzie tak jak piszesz i to własnie "Twin Peaks" będziemy oglądać,a nie jakiegoś "Oficera".

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

Niestety w programie TVP2 na 2 lipca o godzinie 22:40 jest "Oficer" :(

ocenił(a) serial na 10
marcinno

Żartujecie z tym "Oficerem"?

ocenił(a) serial na 9
Lady_Snape

KURWA!

ocenił(a) serial na 10
Snaga_Przeklety

A ja już magnetowid odkurzyłem i kasety z szafy wygrzebałem. Eh...

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

czyli wszystko jasne - maja serial ale nie chca go emitowac

ocenił(a) serial na 10
superstar82

To straszne! juz mialam nadzieje po przeczytaniu pierwszych paru wpisow, a tu taki cos. Naprawde szkoda - wydaje mi sie ze po tylu latach przerwy wiecej widzow zebraliby przed telewizorami puszczając Twin Peaks, niz Oficera. Oficjanie bojkotuje polskie seriale kryminalne - mam ich dosc!

użytkownik usunięty
Rita_2

k***a mać, j****e k****y, by ich ch*j strzelił, ja p******ę, a tak się nastawiłem, że bedzie, ile razy oni chcą pokazywać tego "Oficera" do p***y jeża, p****l mnie strzela jak widzę tego Szyca i Chyrę, k***a mać, wolę agenta Coopera niż jakiegoś nędznego
Kruszona, zaraz zacznę płakać.
Jak można wysłać maila do tej całej telewizji, wildstein na pewno by wolał, żeby puszczali "Miasteczko...", w końcu ci politycy z "Oficera" to same padaki...
Może coś jeszcze można zrobić...

ocenił(a) serial na 9

...można...
siłą przejąć TVP!...innej rady nie ma...

ocenił(a) serial na 10
Snaga_Przeklety

to co w końcu będziemy oglądać?bo już się pogubiłam...

ocenił(a) serial na 10
nosferatu

Będziemy, ale nie w te wakacje. Redakcja TVP odpowiedziala na moj mail i dowiedzialem sie ze emisja serialu zostala na razie przelozona wiec moze puszcza go po wakacjach albo jeszcze pozniej.....

ocenił(a) serial na 10
gnosek

A jakiś powód podali chociaż ? Bo z reguły w wakacje i tak puszczają powtórki, więc co im szkodzi puścić TP, zamiast np. 4 Pancernych.

użytkownik usunięty
grysik44

Jak nie chcą pokazywać MTP w lato to tym bardziej nie zrobią tego jesienią, kiedy stacje telewizyjne walczą o widzów...

qbin2001

Mozliwe,że TVP doszła do wniosku,że po wakacjach zbierze sobie większą oglądalnośc,bo wiadomo,że wielu ludzi teraz czas będzie spędzało poza domem.I jak to zwykle w wakacje puszczają byle co,gdy ma się nadmiar czasu,natomiast potem nagle we wrześniu pełno jest rzeczy wartych obejrzenia.To wkurzające,ale prawdziwe niestety.

Martin_Eden

o ja !! tak czekałam na to az ten serial powtórza, bo byłam jeszcze dzieciakiem jak ''leciał'' na polsacie..a i tak pamietam ze zrobil na mnie duuuuze wrazenie...ale z drugiej strony to dobrze ze nie w wakacje bo wyjezdzam za granice i i tak nie moglabym ogladać..Mysle ze wielu ludzi ma podobnie, wiec to moze ze wzgledu na ogladalnosc TVP wycofala sie ...Ale mam nadzieje ze od wrzesnia jednak Twin Peaks bedzie emitowane..!!!

pozdr. fanów

ocenił(a) serial na 10
_Jacinda_

No to miejmy nadzieje, ze puszcza Miasteczko po wakacjach, jestem pewna ze wiele osob bedzie ogladalo ten serial, nie wszyscy mieli okazje go zobaczyc, a ostatnio byl puszczany na Polsacie chyba z 10 lat temu. Juz sie nie moge doczekac , mam zamiar nagrac sobie wszystkie odcinki zeby pozniej nie czekac na łaskę telewizji:)

ocenił(a) serial na 10
lena_28

A ja bym wolał w wakacja bo wtedy skupiam się wyłącznie na oglądnaniu a w czasie roku szkolnego nawet jak oglądam najlepszy film to myśle jedynie o szkole.

yyyyyyyyyyyyyyyh to wkurza

ocenił(a) serial na 10
qbin2001

Czy wiadomo już coś konkretnego o tym? Jeśli tak to bardzo bym prosił o jakieś prawidziwe informacje na ten temat, czy rzeczywiście Twin Peaks będzie wyemitowany? Czy wyemitują go chociaż w tym roku?

ocenił(a) serial na 10
Donnie_D_

widzę,że glosy podzielone.jedni chcą teraz inni po wakacjach.ja też naszykowałam się już na to,że za parę dni zobaczę MTP.jak nie wyemitują to sie wkurzę...

ocenił(a) serial na 10
Donnie_D_

widzę,że glosy podzielone.jedni chcą teraz inni po wakacjach.ja też naszykowałam się już na to,że za parę dni zobaczę MTP.jak nie wyemitują to sie wkurzę...

nosferatu

przeciez to wiadomo ze chodzi o kase. po prostu zorientowali sie jaką popularnoscia cieszy sie MTP i stad ta zmiana decyzji. wolą miec większą oglądalnośc, wolą żeby więcej osoób dowiedziało się o serialu. moze chcą z tego zrobić hicior jesieni.

qbin2001

kurcze tez juz sie nakrecilam na twin peaks'a ... ;/

beyonce_2

A ja czytałam w najnowszym tele tygodniu że miasteczko będzie emitowane w tvp 2.Mam nadzieję, ze to prawda.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Mirage_2

dziwne, ja tez czytalem o tym w TT i jeszcze innej gazecie, ale wydaje mi sie ze redakcje maja po prostu nieprawdziwe, stare informacje i bedziemy jednak ogladac oficera :(

użytkownik usunięty
gnosek

w programie na stronie tv toya jest napisane:
TVP 2, niedziela 09.07.06
22:40
Oficer - Ludzie z miasta
Kruszon jest podejrzewany
o zdradę i odchodzi z
policji. Prawnik mafii
przedstawia mu kuszącą
ofertę. Spotkanie odbywa
się w restauracji
Wiśniewskiego, znanego
jako "Topor". Pracuje już
dla niego ...
reż.: Maciej Dejczer
wyk.: Borys Szyc (Tomasz Kruszyński "Kruszon"), Andrzej Chyra (Ryś), Adam Graczyk, Barbara Kurzaj, Julia Sitarska, Arkadiusz Tomiak, Piotr Głuchowski, Magdalena Różczka (Aldona), Paweł Małaszyński ("Grand"), Magdalena Cielecka, Krzysztof Globisz ("Topór"), Jan Frycz
serial sensacyjny Polska 2004

CHOLERA JASNA,SPALIĆ TVP!!!

jestem za ;) już się nastawiłam, że będzie Twin Peaks, a oni nagle wyskoczyli z oficerem ;/

użytkownik usunięty
Gretchen

Snaga, zgadzam się z Twoją pierwszą wypowiedzią :*

Skąd się biorą takie dzieci wojny pracujące w tvp?

ocenił(a) serial na 10

Witam, mam TWIN PEAKS na 3 płytkach DVD, jakość DVDRIP + polskie napisy, mam w d.... TVP. Mogę sobię obejrzeć dowolny odcinek kiedy mam ochotę a nie kiedy TVP będzie łaskawa puścić. To że ten serial wymiata nie muszę chyba pisać, jak ktoś jest zainteresowany to niech piszę na maila strzelnicanet@o2.pl

Freddy

Ehh...dupa jak zwykle tvp zprezentowalo sie z 'jak najlepszej strony' :|(nie wspominajac juz o tych wszystkich zajebistych filmach puszczanych przez tvp1 w poniedzilkio 23.30 wrrr..)ale wyjscie jest jedno ! sprzeciwmy sie temu w godzinach emisji oficera wylaczcie TV zanizmy im ogladalnasc a niech maja ...:D

qbin2001

http://oficer.filmweb.pl/ [oficer.filmweb.pl/] niestety chodzi oficer

ocenił(a) serial na 7
Cadaver

Twin Peaks powinnien leciec pod koniec wakacji gdzieś w sierpniu, pod końiec ma zacząć się emisja. Cholera, wole teraz żeby póscili bo na początku roku zazwyczaj nie ma się czasu i dupa :( Jak będzie to i tak nagram sobie karzdy odcinek na wideo ;)

czester

Dobrze by było, żeby W OGÓLE puścili Twin Peaks ;/ Nieważne, kiedy

ocenił(a) serial na 7
Gretchen

Doprawdy zawiodłem się na TVP. Patrzcie który już mamy a serial miał być wcześiej ;( Jak myślicie kiedy skączą emitować bzdurnych "Oficerów" to puszczą wreszcie Twin Peaksa? ;)Super jakby tak było.