PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 117 tys. ocen
8,5 10 1 117348
8,6 55 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

kogo sie baliście w tym serialu najbardziej?:)Ja najbardziej BOBA!

ocenił(a) serial na 10
jestemtwoimojcem

Gdyby amerykańska akademia filmowa przyznawała nagrody Oscara za kreacje w serialu to zdecydowanie Frank Silva grający postać Boba statuetkę Oskara by otrzymał. W moim prywatnym rankingu największych czarnych charakterów BOB zdeklasował takich herosów jak Hannibal L. - Hopkins, John Ryder - Rutger Hauer a ci dwaj panowie naprawdę prezentowali klasę światową swego czasu. Natomiast bardziej współczesnych herosów czarnych charakterów jak Jigsaw czy Joker to do Boba nawet nie śmiem porównywać bo pewnie zawstydził bym ich rzesze fanów.

ocenił(a) serial na 10
madmax707

Boba i tego karła.

ocenił(a) serial na 8
masachiko

Karła? Ja odbierałem go bardzo pozytywnie.

Najstraszniejsi? Zdecydowanie Bob i może Olbrzym, mimo, że był pozytywną postacią?

ocenił(a) serial na 9
krzaczek55

Bob był przerażający, karzeł i to w jaki sposób mówili ludzie za zasłoną - straszne... Olbrzym wydawał mi się dziwny na początku, później się do niego przyzwyczaiłam, nie budził we mnie jakiś przykrych uczuć. Ale Bob i karzeł....

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
jestemtwoimojcem

Moja młodsza kuzynka uciekała z płaczem z pokoju, jak na ekranie pojawiał się karzeł (przy pierwszej emisji serialu). Do dziś, po dwudziestu latach, nadal się go boi !!! he, he ...

jgrabowska

a ja nie moge zrozumiec co w nim takiego strasznego ? xD

użytkownik usunięty
jestemtwoimojcem

Zdecydowanie Leo - najbardziej nieobliczalny i brutalny mężczyzna. Nie chciałabym spotkać takiego faceta na swojej drodze.

ocenił(a) serial na 10
jestemtwoimojcem

Leland, zdecydowanie... W konsekwencji również Bob. : ) "Zła" Laura w ostatnim odcinku, Windom Earl przebrany za różne postaci.

victiln

little Nicky :]