PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37003}

Miasteczko Twin Peaks

Twin Peaks
1990 - 1991
8,5 118 tys. ocen
8,5 10 1 118140
8,6 61 krytyków
Miasteczko Twin Peaks
powrót do forum serialu Miasteczko Twin Peaks

dawno nie widziałem takiego słabego, lata 90te myslałem ze bedzie fajny serial bo na te nowości patrzec nie moge ,a tu kolejne rozczarowanie
z początku nawet zapowiadał sie ciekawie pierwsze 2,3 odcinki ale potem juz na siłe ciągneli nie poczebne wątki zeby było jak najwięcej odcinków , nawet nie wiem jak sie to skonczyło kto stoi w koncu za zabiciem ten dziewczyny ze zdjęcia koncowego kazdego odcinka ?

konrii_2

wyloguj się...

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

Kolega jak widać nie ma pojęcia o kinie i filmie pisząc w ten sposób o MIASTECZKU TWIN PEAKS . Proponuję dla tego Pana oglądanie wyłącznie meczy futbolowych. Proszę też tego osobnika o nie zabieranie głosu w dyskusjach na temat których nie ma żadnego pojęcia. Poza tym jak nie wiesz kto zabił to znaczy że nie oglądałeś serialu więc po ch... się wypowiadasz?

ocenił(a) serial na 3
gamera7

sęk w tym ziomek ze serial szybko zrobił sie tak tandetny nak nudny tak niekonczenie sie dłuzył ze kazdy odcinek przewijałem gdzies mi znikało 20 minut nie poczebnego dziadostwa dla tego przeoczyłem przewijając systematycznie wątek kto zabił tą dziewczynę
i kto ją zabił tylko to mnie interesuje w tym marnym serialu kto kto kto kto kto ????????????????????????????????????????????????????/

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

Sęk w tym ziomek że pewni ludzie nie mogą oglądać zbyt skomplikowanych filmów bo się k.... gubią. I ty kolo chyba do nich należysz. Jak k... można oglądać serial przewijając go? To jest jakiś cyrk?? A jak już się nic nie wie o filmie to po co do Ch...Pana wypowiadać się na jego temat? A jak cię interesuje kto ją zabił to sobie k.... obejrzyj to będziesz wiedział. A w ogóle to kto zabił wiadomo w połowie serialu więc nie musisz oglądać do końca. Chociaż w sumie w twoim przypadku to nie ma sensu żebyś się męczył i oglądał bo i tak połowy nie zrozumiesz. Aha i nie ma w polskim języku wyrażenia "nie poczebny"

ocenił(a) serial na 8
gamera7

za dużo zmarnuje swojego cennego czasu., dobra uwaga.

konrii_2

Może najpierw obejrzyj do końca uważnie serial, a potem bierz udział w dyskusji na filmwebie... Z reguły tak powinno być. To nie "Moda na Sukces", że możesz sobie przewinąć 20 minut serialu i nadal wiesz o co chodzi.

ocenił(a) serial na 3
Thea

gamera jełopie kto zabił ta dziewczynę ? a co do serialu strasznie nie moge przebolec zmarnowanego czasu nad oglądaniem go nie ktore laski były w nim dobre tak to wielkie nieporozumienie serial powinien trwac góra 10 odcinków byłby ciekawy a tak to ciągli jakies surrealistyczne głóóówno bez konca az do obrzydzenia , az mi sie zygać chciało ale zeby zwrócic czeba coś zjeśc a po kilku odcinkach porzed oglądaniem nic nie jadłem hehehe
posłuchajcie wszystkie mieszkanyc imperium polskiego nie interesuje mnie wasze marne zdanie na moj temat oceny teog serialu
tylko mowic mi tu natychmiast kto zabił tą dziewczyne na początku kto kto ktooooooooooooooooo
to jest ROZKAZ !!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

konrii_2 ty k..... pier...... gamoniu spier...... z tego forum bo to miejsce nie dla takich idiotów jak ty. Człowiek sobie chce porozmawiać na tematy filmowe ale k.... wszędzie musi się natknąć na totalnych debili. Mam głęboko w d.... co sądzisz o tym serialu i twoje zdanie mnie kompletnie nie interesuje , ale wkurza mnie jedno : to ze taki tuman jak ty może brać udział w rozmowie na poważny temat.

ocenił(a) serial na 3
gamera7

ty gamera malutkli człowieku albo jestes doszczętnie pijany jak to pisałes albo szalony zeby tak impertynencko zwracac sie do arystokraty i to wysokiego rodu, nie tym tonem plebsie nie jestes równy mi dostojeństwem !!!!!!

ocenił(a) serial na 8
konrii_2

konrii_2: Jest takie fajne przysłowie: szlachta na zagrodzie równy wojewodzie. To jest internet, tutaj nie ma równych i równiejszych, więc albo wypowiadaj się jak należy albo stul pysk...
A jak taki ciekawy jesteś kto zabił to obejrzyj sobie odcinek 10 sezonu drugiego, chociaż na wiele ci się nie przyda bo i tak nie zrozumiesz kto w końcu ją zabił, jeżeli nie obejrzysz od początku. To jest zbyt skomplikowane.

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

Spływaj stąd wreszcie głupcze, bo chyba już wszyscy którzy mieli ochotę porozmawiać o serialu mają cie dosyć. Mam nadzieję ze już tutaj nic w tym temacie nie będziesz pisał bo nie masz pojęcia ani o czym mówisz ani do kogo mówisz. Po pierwsze: mówisz o filmie który w swoim rodzaju jest arcydziełem, a po drugie : mówisz do ludzi którzy maja pojęcie o czym jest ten film (bo tu wcale nie chodzi tylko o zabójstwo i kto go dokonał ) i których denerwuje to że kompletny ignorant bluzga na coś czego po prostu nie rozumie. Nie każdego po prostu puszczają zwoje i niestety ty należysz do tej części społeczeństwa której natura obdarzyła zbyt małą ilością pofałdowań w mózgu.

ocenił(a) serial na 10
gamera7

i po co karmicie trolla? :))