PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771611}
6,9 251  ocen
6,9 10 1 251
Miasteczko na granicy
powrót do forum serialu Miasteczko na granicy

https://www.youtube.com/watch?v=DjOFzeVynVY

użytkownik usunięty
pogodno_2

Wiesz może gdzie to można obejrzeć? Serial jest dostępny zagranicą na Netflixie, ale w takim razie dlaczego dostał polski tytuł? Nigdzie nie ma napisów czy lektora, więc ktoś tutaj w chuja widzów robi. xD

Niestety, jest na mojej liście serii, których-póki co-nie namierzyłam. I obawiam się, że jeśli któraś z platform jej nie pokaże, raczej marne szanse na obejrzenie. Czasem tak robią-wpada nagle taka produkcja na, np. Canal+Seriale, a potem łaskawie do sieci ;)

użytkownik usunięty
pogodno_2

Oryginał z angielskimi napisami znalazłem bez problemu, ale po polsku kompletnie nic. Jestem bardzo ciekawy polskiego tytułu, bo sugeruje dystrybutora z naszego kraju. Dziwna sprawa.

Mnie już nie dziwi nic w tej kwestii-oryginały łatwiej namierzyć, ale z tłumaczeniem-zaczynają się schody. Poza tym, mówimy o jednak niszowej grupie serii, których-owszem-coraz więcej jest dostępnych, ale wciąż wiele, np. skandynawskich przepada. Na szczęście jakaś ich część przechodzi przez Netflix, HBO, Canal+ i tylko dlatego mamy szansę je zobaczyć. Czasem tez jest tak, ze pierwszy sezon pojawił się z tłumaczeniem, a szukanie drugiego, który wszedł już dawno kończy się fiaskiem. Np. serial: https://www.filmweb.pl/serial/Innan+vi+d%C3%B6r-2017-774058 Człowiek czeka na c.d., bo pierwszy sezon był świetny, a tu nic od wielu miesięcy.

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

'sorjonen' zostanie wnet nieco wydobyty z niszy...

yonten

Nawet nie spróbuję protestować ;)

ocenił(a) serial na 8
yonten

Jakieś informacje?

ocenił(a) serial na 7
kamil607

wersja polska zacznie się ukazywać jeszcze w tym tygodniu, jak sądzę. widziałam już 1. sezon i jest mega.

ocenił(a) serial na 8
yonten

To byłaby super wiadomość. Jakieś źródło tych informacji? :)

ocenił(a) serial na 7
kamil607

autopsja;-)