PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742652}

Miasto zła

Wicked City
2015
6,9 2,5 tys. ocen
6,9 10 1 2532
Miasto zła
powrót do forum serialu Miasto zła

Anulowany

ocenił(a) serial na 8

13 listopada stacja ABC podjęła decyzję o anulowaniu serialu - po zakończeniu zdjęć do 8 odcinka produkcja zostanie wstrzymana. Wielka szkoda, zapowiadało się świetnie. Nie rozumiem, jaki jest sens wypuszczania serialu, skoro potem anuluje się go po 3 odcinkach; pewnie chodzi o oglądalność, ale chyba trudno ją oceniać po tak niewielu epizodach.

ocenił(a) serial na 7
NoBoundaries

http://www.thepetitionsite.com/242/728/814/keep-wicked-city-on-the-air/
Jakby ktoś chciał wiedzieć, to jest petycja.

NoBoundaries

W czasach gdy ludzie ogladają masowo kardashianki, ekipy z d...y, ukryte prawdy i inne tego typu bardziewia taki serial ma niestety małą liczbę odbiorców, a szkoda, lubię takie klimaty, wnerwiają mnie takie decyzje, mogliby chociaż pociagnąc sezon do końca.

NoBoundaries

A to mendy paskudne... niech ich tam skręci w tej hameryce....serial od pierwszego odcinka trzyma w napięciu, jest mrocznie, zagadkowo... magnetycznie... jakoś nie jestem fanem długich seriali gdzie jest 10 sezonów ( gdzie już nie wiadomo dlaczego ktoś zabił) ale tutaj skasować serial po paru odcinkach to jest przegięcie do kwadratu:(

ocenił(a) serial na 8
barbarka5_2

Nie dali nawet szansy, żeby ta produkcja się rozwinęła, a już początek miała mocny, więc ciekawe, co mogłoby być dalej... No i Ed Westwick w głównej roli bardzo mi się podobał (nie tylko wizualnie :D). Znam go z "Plotkary" i trochę się bałam, że będzie Chuckiem Bassem 2.0... A tu miłe zaskoczenie. Naprawdę wielka szkoda, że to koniec Wicked City.

ocenił(a) serial na 8
NoBoundaries

Jest genialny w roli mordercy! W ogole Ed jest boski. A policja juz wie prawie wszystko o nim. Ciekawe kiedy go zlapiaja i co Kennt zrobi z mala.

rachel20

Tydzień temu w piątek był nowy odcinek, a dziś o 22 ma być kolejny.