Na zwiastunie widziałem że Richard oślepnie , Kahlan go zabije (chyba ) itp . napiszcie
Wygląda na to, że Richard mniej lub bardziej świadomie odda kamień łez jakiemuś słudze Opiekuna (spełni proroctwo). Opiekun w którymś momencie go oślepi (pryskając mu zieloną farbką w twarz, jakie to pomysłowe), Kahlan w międzyczasie przełączy się na tryb Con Dar i w przystępie szału będzie próbowała zadźgać swego lubego (pewnie mu się należało). Aha, jeszcze wcześniej Zedd musi przywrócić Carze w alternatywnym świecie życie (zapewne znowu oddech jakiejś Mord Sith), odwrócić zaklęcie, Cara musi porzucić ciemną stronę mocy, do tego gdzieś tam się jeszcze pojawia Chłopiec Bojący Się Końca Świata, którego Richard musi pocieszyć (może to on zwinie kamień?), a Nicci powróci ("po przeciwstawieniu się Opiekunowi i Darken Rahlowi", cokolwiek to ma znaczyć). Dorzućmy jeszcze do tego obowiązkowy happy end. I teraz tylko się zastanawiam jak to ma niby stworzyć sensowny, spójny odcinek.
Wow jak sie wali ... przecież to będzie masakra z tego odcinka xDDD no nic czekamy i oglądniemy .
Hej:) Mam pytanie... o której i na jakim programie leci film? bo ja tylko albo z neta go ogladam a bym chciałam go zobaczyc na "żywo".... a ja myśle, że szczęśliwe zakończenie będzie, ogólnie zgadzam się w wypowiedzią elcia_06.