Ja uważam że był dosyć fajny,tylko jestem zła że Cara znowu jest po tej ciemnej stronie,ale przypuszczam ze w 21 będzie znowu z Seekerem i resztą :)
UWAGA SPOILERY!!
hmmm.. Co prawda oglądałam na razie po angielsku i nie wszystko zrozumiałam (jeśli ktoś ma link do wersji z napisami to proszę podać), ale muszę przyznać, że po obejrzeniu zwiastuna spodziewałam się czegoś lepszego.. Trochę się zawiodłam. Miałam nadzieję, że chociaż trening Cary będzie bardzie "okazały". Nie myślcie sobie, że jej nie lubię i chciałabym ją trochę pomęczyć.. Wręcz przeciwnie. Cara to moja ulubiona postać i też żałuję, że przeszła na złą stronę.. A tak fajnie się zapowiadało jak powiedziała "mówiłam, służę Richardowi".. a później bum.. niespodzianka. Wyrwała Zeddowi kamień i poleciała do Rahla aż się za nią kurzyło;/ Mam nadzieję, że Kahlan, Richard albo Zedd przyrżną jej w łeb i się opamięta..
Co się właściwie stało z synem Mord-Sith bo nie zrozumiałam?
zabity jako noworodek został, bo Rahl się bał, że w przyszłości może go obalić
tu link do napisów odc. 20 jakby co: http://chomikuj.pl/GENTIANA/GALERIA/Legend+of+the+Seeker
eee ten odcinek był dziwny takie głupie to troche kamień łez który ich więzi nie no fajnie , Cara wraca do Darkena Rahla a on zdobywa kamień , agiel zaklęty duszami ..... a w next odcinku będzie coś że Richard klęka przed Darkenem i coś w tym stylu mówi " Tak , Panie " bosz co tu sie dzieje .
nic sie nie dzieje
rahl posiadzie (nie wiem jak:0) moc ordena i karze richardowi ukleknac - co w tym dziwnego?;p
a mnie się wydaje, że to będzie coś podobnego do tego co było w książce(więc to taki SPOILER), Khalan porazi mocą Richarda, i przez to będzie jej posłuszny, a ona będzie na rozkazach Rhala Posępnego. Bo tak wyglądał, jak porażony mocą, i dlatego by mówił: 'tak panie'.
pfff po co czekac do poniedzialku
rano w niedziele (sa juz o 2 w nocy) sciagasz z darkwareza mozesz ogladac po angielsku (lub z ang napisami)
a ok godz 18 sa polskie napisy na napisyprojekt