PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439861}

Miecz prawdy

Legend of the Seeker
2008 - 2010
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12811
Miecz prawdy
powrót do forum serialu Miecz prawdy

Wielkimi krokami nie ubłagalnie zbliża się koniec sezonu. Jakie są wasze odczucia? Cieszycie się, że to już koniec, czy cichy głosik nadziei każe wam liczyć na kolejny sezon? Ja szczerze powiedziawszy z jednej strony nie mogę się doczekać 22 odcinka. Zapowiada się ciekawie i interesuje mnie czy Cara wróci do Richarda i Kahlan.. Jednak z drugiej strony gdy go obejrzę, to będzie już koniec.. A naprawdę przyznam, że z niecierpliwością czekałam na każdy kolejny odcinek. Czasem nockę zarywałam, bo zamiast się uczyć to oglądałam i później musiałam jakoś nadrobić :P:P

LadyAnna6

Ja jakoś cały czas niewierze ze to już koniec....mam wielką nadzieje ze bedzie 3 sezon.A jeśli chodzi o 22 odcinek to chyba każdy czeka z niecierpliwością,a ja jestem troche zła bo głównym bohaterem tego odcinka bedzie Kahlan i w jednym z urywków było że jeszcze wyspowiada kilka Mord-Sith.....wtedy sie wkurzyłam na maxa....mało jej że wyspowiadała Dalie?!

LadyAnna6

Bardzo możliwe jest że będzie trzeci sezon, wystarczy obejrzeć zakończenie sezonu 2, kiedy Rahl Posępny pojmał Nici jeżeli producent jest mądry to już powinien kręcić 3 sezon i wykorzystać to że jest duże zainteresowanie serialem

moltoran

jestem tej samej nadzieji co ty moltoran xD