PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764111}

Mindhunter

2017 - 2019
8,0 111 tys. ocen
8,0 10 1 110575
8,1 44 krytyków
Mindhunter
powrót do forum serialu Mindhunter

Myślicie, że są szanse że jakaś inna platforma odkupi prawa do serialu i zrobi 3 sezon tego arcydzieła ?

ocenił(a) serial na 9
tomogok14

Trudno powiedzieć. Serial jest dobry, jak dla mnie nawet bardzo dobry. Ale chyba nie okazał się zbyt dużym hitem jeśli chodzi o oglądalność. Obejrzałem go niedawno, wiedząc już, że Netflix zrezygnował z kontynuacji, a jednym z powodów miał być wysoki koszt produkcji. I to mnie zastanawiało podczas oglądania. Owszem, serial jest bardzo postarany, miałem wrażenie, że niemal wszystko jest w nim dopięte na tip top, szczególnie w pierwszym sezonie. Ale naprawdę mimo wszystko trudno było zrozumieć powód anulowania, którym były rzekome wysokie koszty produkcji (w odniesieniu do widowni, którą serial zdobył). I to raczej nie napawa optymizmem w kontekście ewentualnego powrotu serialu nawet już pod skrzydłami innej stacji. Podobno w momencie emisji serial nie był hitem oglądalnościowym. Jest ceniony i ma swoich fanów, ale chyba to za mało, żeby powrócił. Dla mnie wielka szkoda, jestem świeżo po obejrzeniu i ten tytuł bardzo wpadł w moje gusta. Szkoda, że nie doczekał się kontynuacji.

ocenił(a) serial na 9
tomogok14

Niestety ale szanse na reanimacje są małe. To dosyć niszowy gatunek zwłaszcza, że sezon 2 wielu ludzi odrzucił za kolejne wciskanie wątków lpg bm + itp. Szkoda bo sprawy w 70% albo i więcej się pokrywają z prawdą i wydarzyły się naprawdę.

ocenił(a) serial na 6
tomogok14

szansa jak pierdylion do jednego