Pojawiło się już kilkanaście zdjęć z 6-go odcinka. Ciekawe jest to z rozrysowanymi powiązaniami w kształcie penisa :D Pazera w otoczeniu kilku czarnych worków i Zasada trzymający się krawędzi przepaści... Na pewno będzie się działo...
O, a gdzie te zdjęcia? Nie natknęłam się. Powiązania w kształcie penisa???? Dokąd ta Minuta podąża? Hahaha... Zasada nad przepaścią? No toś mnie pan zaintrygował!
https://www.filmweb.pl/serial/Minuta+ciszy-2022-10003607/episode/2/6
Poniżej zdjęć aktorów - zdjęcia odcinka Minuta Ciszy S02 E06
Pazera albo zginie albo wraz z żonką zostaną aresztowani. Pleban zostanie pogoniony przez parafian, bo wyjdzie jego układ z Pazerami i zostanie wysłany przez biskupa karnie na misje w Afryce, być może ujawni to Nuta, który został wtajemniczony w to, a który zawiedzie się na plebanie, Nuta wróci do Synka, a Synek ujawni to wobec wszystkich. Boża Wola i Złotowo będą znowu terenami Wiecznego i Zasady. Dla Mietka będzie to jednak gorzkie zwycięstwo, bo Celinka dowie się wszystkiego że Mietek robił ją w wała i go pogoni. Mietek zostanie wyrzucony z domu, a z Celinką zamieszka Synek, która będzie się nią opiekować jak córka, nie wyjedzie do Holandii Mietek zamieszka w zakładzie albo u nowego przyjaciela - Wiecznego. Z Zanetki też na końcu wyjdzie jakie to ziółko i przyjaźń też się skończy. Tak to widzę.
Pazera coś zrobi złego, może kogoś zabije albo będzie jakiś wypadek bo na jednym ze zdjęć jest nad ciałem kobiety (tej która podłożyła Wiecznemu dynamit?) . Jeden z pracowników Wiecznego podczas imprezy w domu weselnym Pazery zakrada się do kuchni i pewnie wrzuci gościom jakiś środek na przeczyszczenie do waz z zupą (jest zdjęcie) w ramach zemsty. Jedno ze zdjęć pokazuje zniszczenia na budowie cmentarza dla zwierząt - pewnie ten rolnik który powiedział że tu są pola i to wszystko pójdzie do ziemi powiedział innym i ludzie się zbiorą i przyjadą podpalić albo zniszczyć teren budowy cmentarza. Wieczny i Zasada działają razem. Zdjęcie z rozrysowanymi zależnościami w okolicy w kształcie penisa na to wskazuje. Ksiądz i organista na zdjęciu trzymają czytnik kart płatniczych. Może księżulo przechodzi na płatności elektroniczne w kościele. No i na koniec widać że Celinka, Zasada i synek są razem bo synek na zdjęciu się uśmiecha i są jak rodzina.