Minuta ciszy: Sezon 2 Minuta ciszy sezon 2, odcinek 6
odcinek Minuta ciszy (2022)

Minuta ciszy | odcinek 6

59m
8,4 186  ocen
8,4 10 1 186
Minuta ciszy
powrót do forum s2e6

Sezon 3

ocenił(a) serial na 10

No to co? Panowie i Panie będzie 3 sezon? Wiadomo, zależy to od włodarzy C+, ale widzicie potencjał fabularny mimo potencjalnego zamknięcia większość wątków w sezonie 2?

ocenił(a) serial na 10
PaaZ

Ja średnio widzę. Ale miło widzieć, ze malo znany reżyser i scenarzysta zrobili taki serial.  Przede wszystkim  nie tylko fabularnie , ale  techniczne ten serial jest git . Wszystkie dialogi słyszalne.  Chyba  opłacało się  je ....ać w komentarzach twórców innych produkcji za fatalne  udźwiękowienie  jak wkoncu si6 do tego zaczęli przykładać . Tak samo zdjęcia tez dobre 

ocenił(a) serial na 10
michalkuc1993

Tez reżyser i scenarzysta w jednej osobie zrobił wcześniej Carte Blanche i Śubuka-nie taki nieznany…widać że idzie własną drogą….nie jak reszta robiąca dużo i słabo….jak tam za gościa trzymam kciuki….

ocenił(a) serial na 10
Daria_El

Ale dla mnie  ten reżyser byl malo znany.  Po prostu  spojrzałem  na filmy co zrobił wcześniej  i nie  były one jakiś super rozpoznawalne 

ocenił(a) serial na 10
Daria_El

Ale te

michalkuc1993

Nie zgodzę się że dialogi były dobre. Kilkukrotnie nic prawie nie było słychać

ocenił(a) serial na 8
PaaZ

Według mnie, będzie.

PaaZ

Musi być, są otwarte furtki w postaci: mamci i synka plebana, Nuta i Synek nie wrócili do siebie, pijaczka Madzia może dalej dymić, dom Majora nie sprzedany, cmentarz dla zwierząt zniszczony. Jest też miejsce na nowe postaci. Po sukcesie drugiego sezonu, trzeci sezon niemal pewny. Tylko chyba znowu trzeba będzie czekać 2 lata.

xavi91

Pewne sa tylko podatki i śmierć... Z drugiej strony czy 3 sezon nie będzie jakas porażka po śmierci Pazery, a sojusz Wiecznego z Zadada kończy ich konflikt odwieczny, więc może dać spokój...

ocenił(a) serial na 10
Pasterz21

Ja bym chciał zobaczyć inny serial twórcy minuty ciszy. Jak juz nie ma pomysłu to juz nie rozmienia na drobne tego serialu.

xavi91

Panie no chyba się pan pomylił chyba raczej to jest tak na zamknięcie..

PaaZ

To jest cała prawda ile człowiek znaczy ty nie idziesz do Boga tylko po prostu masz umierać mamę na tobie zarabiać i szybko zakopać człowieka wrzucić do dziury z piachem i tyle znaczysz.. dla księdza nic nie znaczysz..

PaaZ

Serial pokazuje to od czego to jest cała prawda o tym życiu całe kółko mafia szpital lekarz ratownik zakład pogrzebowy i chrzący jedna wielka mafia perfekcyjnie to pokazali... Prawdopodobnie to będzie koniec sezonu wszystko rozwiązali w ostatnim odcinku wszystko tak na kocią łapę.... Nagle wszystko zaczęło się rozwiązywać dziwne zakończenie.. ostatni odcinek mocny ale zamknęli sobie furtkę bo źle to rozegrali poza tym nie ma pewności co tam się wydarzyło w tym betonie...