Jak myślicie powstanie druga seria ? W ostatnim odcinku było
"Yuno przybywa się ze mną spotkać [Pusty Świat]" i
"Next project Starting!"
spoilera niezłego walnąłeś<ja tam angel beats widziałem ale znajdą się tacy co tego nie widzieli xd> .... ;d
Przy okazji: Znasz coś podobnego do tych dwóch seriali? Prócz Clannad, bo już ktoś mi polecił i obejrzałem, i też ciekawe ^^
" niech nie czyta dalej, a obejrzy,", nosz kurna mogłeś podkreślić, że chodzi Ci o SPOILER!!!
Sorki, kiedy to pisałem wydawało mi się całkowicie oczywiste, że chodzi o spoiler :|
edit.
właściwie i aktualne, nawet słowa "gdy widzimy po napisach końcowych" - chyba oczywiste, że to będzie spoiler, skoro mówione jest o samej końcówce :P
No, dlatego nie czytałem dalej ;D
Uznałem, że jeśli kiedys zdecyduje sie obejrrzeć AB, to wolę nie wiedzieć, co tam pisałeś :D
Wiem że pytanie jest z zupełnie innej beczki ale chciałabym się bardzo dowiedziec jak zakonczyła sie manga. Jak wiadomo w anime sprawa Yuno i Yukki nie została do konca rozwiązana, ale ponoć ostatni rozdział mangi zdradza wszystko. Jesli ktoś wie jak sie kończy manga to proszę o odpowiedź :)
Nie wiem czy to nadal aktualne ale http://www.mangareader.net/mirai-nikki/59/37 i dalej jest zakończone bez tych zabiegów "byś teraz nie mógł spać, a zastanawiał się co mogłoby być dalej" SPOILER jak nie chce Ci się lukać to - Yuno przebija się "młotkiem"(wtf?:))(po 10 000 lat) do Yukitery po tym jak jej wspomnienia i wersji z 1 świata się wymieszały(dzięki Murumuru) planują wrócić do realnego świata( i swoich "nakamana") ale na razie oglądają gwiazdy i FIN.
wystarczyła by ova wyjaśniająca kilka ostatnich zdań w ostatnim epku ^^
trochę to jest śmieszne, że jest w ciul dobrych anime(dużo lepsze od takiego naruto które oczywiście oglądam, czytam i gram) które mają 12-50 odc i koniec, żadnej kontynuacji . . .
Moim zdaniem do dobrze - nie ciągną sprawy w nieskończoność, tylko mają do opowiedzenia pewną historię i na tym koniec.
no ok ale jeśli manga trwa dalej i jest popularna a anime kończą na 20odc. to . . .
...to nic nie zrobisz. :P Wiem trochę to irytujące jest nie powiem. Ale co zrobisz...
I tym samym odpowiedziałeś sobie dlaczego są dobre. Bo nie ciągną się w nieskończność.
Wiesz, jak jest dobry pomysł na historię to mogą się ciągnąć w nieskończoność, nawet gdyby wychodziły odcinki co miech. A są też takie anime w których wystarczy nawet dupna historia, nadrabiają postaciami.
no cóż, ale wszystko co dobre się kończy, jakby się nie skończyło to zamiast tych pięknych wspomnień moglibyśmy mieć te bardziej negatywne, a tak przynajmniej o tym nie zapomnimy <3
http://www.youtube.com/watch?v=CalvWX421os <może fejk, nie wiem)
ma coś być nowego, nie weim czy to seria czy ova ale nazwa ma być Mirai Nikki Redial
To jest fejk. Drugie zdjęcie już to zdradza. To tylko połączenie wszystkich zdjęć Yuno i Yukitteru.
https://lh6.googleusercontent.com/-0_pdKLNabAU/UpDZBbq8h1I/AAAAAAAABBs/oW-dSCiWb ew/s687-fcrop64=1,04fc0470fb02fad1/tumblr_mw1vzt4AR61sopmy4o1_500.gif
A ten gif?
Mam nadzieję, że nie. Zakończenie było świetne, kompletne i zadowalające, a każda próba ciągnięcia tego na pewno byłaby klapą. Nawet jeżeli jakimś cudem nie chodziłoby o pieniądze.