PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107117}

Misja w czasie

Seven Days
1998 - 2001
7,2 3,1 tys. ocen
7,2 10 1 3079
Misja w czasie
powrót do forum serialu Misja w czasie

10/10

ocenił(a) serial na 10

Genialny serial! Zawsze oglądałem każdy odcinek, teraz wspominam go z wielkim sentymentem. Czy powróci na antenę?

ocenił(a) serial na 10
Neary

No. Wreszcie ktoś normalny :DDDD. Czy powróci na antenę???? Może, a nawet na pewno. Tak czy inaczej powinni go znowu nadawać. Tylko o jakiejś ludzkiej porze np. o 20.00. I od pierwszej serii. Ale jeszcze bardziej od powrotu serialu na antenę chciałbym żeby wydali go na DVD. Wydawnictwo Deagostini mogłoby się zastanowić. serial tak jak zawsze 10/10. Pozdrawiam!!!!!

Hannibal_Lecter_4

Ja również dałam 10/10 :) Moim zdaniem serial jest fantastyczny, jak szedł w tv to nie pominęłam żadnego odcinka, fajnie by było gdyby tv puścił raz jeszcze ten uwielbiany przeze mnie serial ;)

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

I ja sie musze pod tym podpisać... serio bardzo mi sie podobał:D

stabil88

Racja, serial był bardzo dobry. Oglądam z odcinka na ocinek. Oczywiście najelpszy był Frank i jego flirty z Olą, która zawsze się opierała :)

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Ma ktoś jakieś wieści kiedy serial wróci??? Bardzo fajnie byłoby go znów obejrzeć...

ocenił(a) serial na 9
Neary

podpisuję się obiema rękami:) 10/10 z czystego sentymentu do serialu który oglądałam prawie z wypiekami na twarzy:P uwielbiam...

ocenił(a) serial na 10
Marie_

10/10 - sentyment do świetnego serialu :D

ocenił(a) serial na 8
Mariusz2004

8/10 ale pamietam ze film byl swietny :D

ocenił(a) serial na 8
Neary

Klasyk jak dla mnie tak jak MacGyver, Magnum P.I. Airwolf ale takich serialu już nie tworzą.