Genialny serial! Zawsze oglądałem każdy odcinek, teraz wspominam go z wielkim sentymentem. Czy powróci na antenę?
No. Wreszcie ktoś normalny :DDDD. Czy powróci na antenę???? Może, a nawet na pewno. Tak czy inaczej powinni go znowu nadawać. Tylko o jakiejś ludzkiej porze np. o 20.00. I od pierwszej serii. Ale jeszcze bardziej od powrotu serialu na antenę chciałbym żeby wydali go na DVD. Wydawnictwo Deagostini mogłoby się zastanowić. serial tak jak zawsze 10/10. Pozdrawiam!!!!!
Ja również dałam 10/10 :) Moim zdaniem serial jest fantastyczny, jak szedł w tv to nie pominęłam żadnego odcinka, fajnie by było gdyby tv puścił raz jeszcze ten uwielbiany przeze mnie serial ;)
Racja, serial był bardzo dobry. Oglądam z odcinka na ocinek. Oczywiście najelpszy był Frank i jego flirty z Olą, która zawsze się opierała :)
Ma ktoś jakieś wieści kiedy serial wróci??? Bardzo fajnie byłoby go znów obejrzeć...
podpisuję się obiema rękami:) 10/10 z czystego sentymentu do serialu który oglądałam prawie z wypiekami na twarzy:P uwielbiam...