PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107117}

Misja w czasie

Seven Days
1998 - 2001
7,2 3,1 tys. ocen
7,2 10 1 3079
Misja w czasie
powrót do forum serialu Misja w czasie

Ludzie przeciez ten serial jest beznadziejny. Idiotyzm kompletny, beznadziejnie zrobiony, trzeciorzedni aktorzy itp. Jestem fanem fantastyki i uwielbiam takie tematy zwiazane z podrozami w czasie, ale ten serial to kompletna katastrofa. Swietny pomysl, ale spi...dolone do konca.

ocenił(a) serial na 10
Slawek

eeee mi tam się podoba, jest świetny (;

nie wie ktoś może kiedy znów go puszczą??

ocenił(a) serial na 10
Slawek

Trzeciorzędna jest twoja fota, ale widac że jesteś bardzo odważny. Chcesz być bardzo kontrowersyjny i pokazywać swoją twarz pod każdą głupotą jaką się pochwalisz na tym forum - ok ale uważaj bo ktoś cie może poważnie nie polubić. Dla mnie serial jest rewelacyjny i świetnie zagrany a aktorzy którzy grają tam pierwsze skrzypce mają najwyższe noty wsród aktorów amerykańskich więc prosze nie kracz. Po twoich oczach i tle wywnioskowałem że lubisz raczej przeboje typu M jak Miłość, Moda na Sukces, Pierwsza Miłość itp. a dzieciom jeżeli w ogóle je masz pozwalasz oglądać jedynie Harrego Pottera.I co???? Odjechałes już zupełnie przy fantastyce typu "Gwiezdne Wojny" gdzie co chwila słychać w przestrzeni kosmicznej " piu piu"??? " Misja w Czasie " jest pokazaniem " drugiej strony " Archiwum X ". Gdybyś nie zauważył to forum tego serialu jest raczej jego fanklubem w Polsce i za pisanie bzdet typu " kompletna katastrofa " jest tutaj niemile widziane. Poza tym nawet filmu pożądnie zjechać nie potrafisz więc spadaj na drzewo. Nikt nie lubi takich jak ty, powalonych noobów którzy wchodzą żeby skomentować coś jednorazowo i zaśmiecają listę Forumowiczów. Nie lubisz - to się tutaj nie pokazuj i tyle.

Hannibal_Lecter_4

Ha ha super! Niestety muszę cię rozczarować: M jak miłość ogląda tylko moja mama, a Moda na sukces i Pierwsza miłość nic mi nie mówią. Harrego Pottera też nie oglądałem i nie planuję, więc jak widzisz marny z ciebie detektyw jeśli wyczytałeś to w moich oczach. Gwiezdne wojny owszem, podobały mi się, ale gdy miałem 10 lat. A Misji w czasie nie porównywałbym do Archiwum X bo to są dwa różne światy i klasy. Na koniec życzę trochę wyluzowania i nie przejmowania się moim komentarzem. A jeśli chodzi o mój wygląd - przynajmniej nie chowam się za cudzą fotką tak jak ty. Peace!

Twój powalony noob (cokolwiek to znaczy) ;)

ocenił(a) serial na 10
Slawek

No i widze że jesteś tak napalony że wysłałeś tą samą wiadomość cztery razy. Nie zaśmiecaj koleś forum ok???? Dwa : Owszem " Archiwum X " i " Misja w Czasie " to są dwa różne światy i o to mi chodziło - jedni chcą ukryć maszynę do podróży w czasie drudzy - chcą ujawnić to co ukrywa rząd. Czytaj uważnie i analizuj to co ci mówię. Trzy : skoro jesteś taki fanem fantastyki to powinieneś wiedzieć że reżyser " Misji... " doskonale przeanalizował wszystkie teorie na temat struktury czasu i możliwości podróżowania w nim i wybrał tą najbardziej prawdopodobną - serial nie łamie żadnych praw fizyki i z logicznego punktu widzenia nie tworzy żadnych paradoksów. Trzy : chyba nie oglądałeś dokładnie serialu. Ja oglądałem wszystkie odcinki i wiem że element fantastyczny ogranicza się w większości tylko do przemieszczenia temporalnego mniej więcej w srodku odcinka. Reszta to czysta, jedna z najlepszych akcji zmieszana z dramatem i humorem. Po czwarte : skoro ten serial gówno cię obchodzi to poprostu tu nie przyłaź maminsynku bo jak mówiłem nikt cię tu nie chce.
Po piąte i ostatnie : też lubię fantastykę. Jak mówiłem oglądam i zbieram Archiwum X, lubię Conana, Kula, Wiedzmina, rżnę kurna w Mu i Gothica jestem fanem Donniego Darko, Efektu Motyla, Zagubionych, Herosów, Robocopa, Batmana, Lois & Clark, Spidermana ubustwiam japońską Godzillę a Misji w Czasie daję 10/10 punktów.

ocenił(a) serial na 8
Slawek

Bez obrazy gościu,ale skoro znacznej częsci odbiorców mówi że serial był dobry to chyba jednak prawda,a twoje zdanie jest poprostu wyjątkiem wśród opinni ludzi.

goldi07

O rany! Po prostu napisał, że mu się nie spodobał, a wy już na niego najeżdżacie...

czlowiekfrank

Nie najeżdżają ŻE napisał ale JAK napisał