PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636437}
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2622
9,0 2 krytyków
Missing: Zaginiony
powrót do forum serialu Missing: Zaginiony

Jak po pierwszym odcinku daje póki co 8. Trzymający w napięciu, w miarę ciekawa fabuła, aktorka którą lubię, czego chcieć więcej? Zastanawiam co Sean Bean robi w tym serialu zważywszy, że był tylko przez pierwsze 5min i zginął. Chyba, że okaże się że jednak żyje. Na pewno będę oglądać ten serial. :)

aria

gdybym sugerowała się ocenami na filmwebie połowę świetnych filmów nisko ocenianych bym nie widziała ,dlatego nie ma co patrzeć na ocenę-pozdrawiam

aria

Ja też na razie dałem 8, ale to dopiero pilot.
2. odcinek wiele zweryfikuje :).

ocenił(a) serial na 3
aria

Z oceną poczekam na kolejny odcinek, ale po dwudziestu minutach pierwszego miałem ochotę jak najszybciej to wyłączyć. Strasznie sztywny serial. Pomysł sam w sobie też bez rewelacji. Osobiście nie wróżę mu długiego żywota.

ocenił(a) serial na 9
aria

Dałem 9.
Uwielbiam takie seriale po prostu.

aria

aaaa mogłam się spodziewać, jak zobaczyłam Beana w obsadzie :P on nie potrafi nie ginąć w filmach i serialach hehehe
hm przypadkiem trafiłam na ten serial szukając produkcji z Fedją Stukanem, a ty Bean :P:P i obaj pewnie krótko występują :/ ale i tak zobaczę :D

pixi222

Bean szybko ginie (cos nowego ;p) ale potem pewnie jeszcze sie pojawi, nie martw sie :)
A co do rozwoju akcji to tez bez obaw, pierwszy odcinek byl moze trochę nudnawy, ale to tylko pilot. Potem jest juz znacznie ciekawiej:)