PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636437}
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2622
9,0 2 krytyków
Missing: Zaginiony
powrót do forum serialu Missing: Zaginiony

Finał serialu!

ocenił(a) serial na 3

Czy Missing, jako serial bez głębokiej fabuły potrafił zakończyć się godnie i zamknąć
wszystkie wątki, które stworzył? Czy, bo tak by wypadało, obyło się bez cliffhangera? Czy
pomimo wszystko pozostało światełko na drugi sezon (który swoją drogą byłby nie na
miejscu)? I czy w końcu postać grana przez Sean Bean'a zginęła po raz kolejny? Zapraszam
do dyskusji :).

ocenił(a) serial na 7
FlashBack

obejrzyj 10 odcinek a wszystkiego się dowiesz bo to ostatni odcinek,przynajmniej mam nadzieję -końcówka wymiata ze swoją niedorzecznością

ocenił(a) serial na 7
CelineMarie

Zgadzam się, nie rozumiem jak można było tak zakończyć sezon, tym bardziej, że serial skasowano i prawdopodobnie nie będzie kontynuowany.

ocenił(a) serial na 3
65RedRoses

Ja pierdzielę, co za głupia głupota. Przecież mieli dużo czasu, żeby usunąć tą scenę i zakończyć serial w jednym sezonie, skoro został wcześniej anulowany. Bezsens. Niektórzy potrafią dokręcić pół odcinka, jeżeli okazuje się, że jest zamówienie, a oni 2 minut nie potrafili wyciąć <facepalm>.

ocenił(a) serial na 5
FlashBack

może liczą, że jakiś netflix albo inna mała tv kupi serial i będzie może drugi sezon, szczerze? nie obraziłbym się.

ocenił(a) serial na 10
FlashBack

omg ... ale zostawili furtke do drugiego sezonu :< a tutaj koniec serialu
ALE FINAŁ!!!!! końcówka ! omg ale cliffhanger... faktycznie mogli wyciac ostatnie 2 minuty

Antenelles

Zbyt sielankowo i spokojnie sie to kończyło... jak ona wsiadła do auta wiedziałem i czułem że coś będzie ale myślałem że może wybuch a tu nie ma Beki....

ocenił(a) serial na 7
szymek_23

Oj, tak- podzielam twoje spostrzeżenia. To namaszczenie, z jakim przekręcała kluczyk w stacyjce wydawała mi się aż zbyt oczywista. Siedzę w fotelu, czekam na BUM, a tu... Mogli dokręcić jeszcze scenę, w której wszystko okazuje się żartem.

PS Przez cały sezon myślałem, że ona zginie :)

JFK_Bydgoszcz

Ale i tak nie wiadomo czy zginela czy nie w koncu

JFK_Bydgoszcz

Tylko po co dokręcać, skoro 100 razy łatwiej i praktycznie bez kosztów można było wyciąć te ostatnie 2 minuty i skończyć serial trochę sielankowym happy-endem, ale jednak skończyć, niż tak niepotrzebnie urwać.

JFK_Bydgoszcz

tez czekalam na bum :D zbyt byla szczesliwa. w sumie nie wiem, o czymmialby byc drugi sezon, chyba ze tak naprawde nei zabila Martina, bo w koncu nie widzielismy jego zwlok, moze tez uciekla do Giancarlo :D
w sumie jakby jakas stacja przejela i zrobila to w miare sensownie, nie obrazilabym sie....skoro juz Sean nie zginal (jeszcze), to szkoda by bylo stracic okazje do dalszego ogladania go

ocenił(a) serial na 7
szymek_23

Ja tez bylem pewny ze auto wyleci w powietrze a tu znika i co wrocilibymy do początku szukało by sie matki jakby powstał drugi sezon czy miało by to sen trudno powiedziec. Typowy serial akcji ktory potrafi trzymac w napięciu szkoda ze sie skonczyl nie byl jakis wyjatkowy ale tez nie najgorszy 7/10

ocenił(a) serial na 9
FlashBack

No finał po prostu....Ale zastanawiają mnie tylko 2 rzeczy: 1.przypuszczam, że jak kręcili finałowy odcinek już wiedzieli, że nie będzie kontynuacji serialu, więc po co taka scena, a 2. skoro już zrobili taki finał, czy oni naprawdę mieli jakikolwiek pomysł na fabułę na następny sezon, czy tylko ot tak "z głupa" nakręcili taką scenę, co by nie było happy endu...Bądź co bądź, po takim finale chciałabym kolejny sezon ^ Może jakaś stacja się skusi przejąć...^

FlashBack

niezły numer nam wykręcili tym odcinkiem :) właściwie ja cały czas czekałam, aż ona zginie bo okazji trochę było np. byłam pewna, że załatwi ją nie Martin ale jakiś głupi policjant, do którego nie dotrze info, że to ona jest ta dobra ;) a potem (widzę jak większość) czekałam na BUM a tu... suprise!!! zaczynam żałować że nie będzie kontynuacji bo taki finał otworzył nowe możliwości ale myślę, że twórcy celowo nie zmieniali końcówki nawet kiedy już wiedzieli, że nie będzie 2 sezonu. Moim zdaniem zrobili tak aby po finale fani zamiast przerzucić kanał na inną stację zasiedli do kompów i dzielili się wrażeniami :D

smerelerk

ja mysle, ze specjalnie zrobili, wiedzieli, ze wszyscy beda czekac na to, az wybuchnie, wiec puscili oczko i pomysleli - a to sie zdziwicie :D