PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636437}
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2622
9,0 2 krytyków
Missing: Zaginiony
powrót do forum serialu Missing: Zaginiony

Teoria

ocenił(a) serial na 7

Po pierwszym odcinku mam wrażenie, że tatuś żyje i on jest w to wszystko zamieszany

dawiola

Odnoszę to samo wrażenie. Jestem świeżo po "Homeland" i to pierwsza myśl, jaka mi przyszła do głowy.

ocenił(a) serial na 7
dawiola

A ja wątpię,w drugim odcinku chłopak jest bity i nie wierze ,że to ojciec.Bean zazwyczaj gra złe postaci i w następnych rolach też myślimy,że będzie tym czarnych charakterem ale przecież może grać też dobrego

ocenił(a) serial na 4
dawiola

Dokładnie, miałem taką samą myśl..
A że serial jest przewidywalny, to i pewnie Beana tak obsadzili... No na pewno nie wystąpiłby tylko w pierwszym odcinku... Na bank jest w to wszystko jakoś wmotany! Ale to i tak nie ważne, bo serial mnie nie zachwycił i nie mam potrzeby dowiedzenie się o co cho.. Słabo!

Jeszcze jedno, nie denerwują was te wszystkie sceny przy zabytkach rzymskich i paryskich? Ewidentnie widać że były robione na greenscreenie.. Słaaabizna jak na produkcje tej klasy!

ocenił(a) serial na 5
dawiola

Też mam to samo wrażenie, że syna uprowadzono by wymóc coś na ojcu nie matce.

Najwyraźniej jego śmierć była upozorowana, w końcu jej świadkiem był tylko mały chłopiec a nie matka-agentka która mogła by się zorientować, że akcja z wybuchem była swingowana ;) no i to odesłanie syna po rzekomo 'zapomnianą' piłkę też daje do myślenia ;)

ps: skoro ojciec nie porwał syna i wątpię rzepy był 'zły' :p to raczej źli chcą czegoś od niego a chłopak ma być karta przetargową.

ocenił(a) serial na 7
dawiola

no i tatuś faktycznie zmartwychwstał z czego się ogromnie cieszę,to już drugi raz Bean umiera, a później okazuje się,że jednak żyje:P