PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636437}
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2622
9,0 2 krytyków
Missing: Zaginiony
powrót do forum serialu Missing: Zaginiony

musi byc 2 seria bo nie a finalu z tego wynika ze nie zginela ta czarna ktora torturowala ze wypuscila ja i moze to ona ja postrelila i ja porwali

ocenił(a) serial na 4
eska10

Serial anulowany, więc 2 sezonu nie będzie.

lampard22

o kto inny go kupi

ocenił(a) serial na 4
eska10

Żadna strata,serialik mierny.

norania0

ale dokończenie musi być

ocenił(a) serial na 4
kamil190198

Jak widać niekoniecznie,skoro serial anulowano.

norania0

jeśli widziałeś serial Primeval o po polsku Siły pierwotne też nie miało być 4 sezonu a jest ich już 5

ocenił(a) serial na 4
kamil190198

Cóż nadzieja umiera na końcu,a może się zdarzy?Mnie na tym jakoś szczególnie nie zależy,serial nie przypadł mi do gustu,aczkolwiek także uważam że każdy serial powinien doczekać się jakiegoś sensownego zakończenia..A propos dużo lepsze seriale zostały nie dokończone.Widziałeś może Deadwood?Serial w pierwszej 50 rankingu a zakończenie że pożal się Boże i tam także reżyser zostawił sobie otwartą furtkę na kolejny sezon którego niestety nie doczekaliśmy się.Pozdro

ocenił(a) serial na 9
norania0

Innym przykładem może byc Tru Calling. Wiem co masz na myśli. I uważam, że to jest najgorsze, że jeżeli komuś uda się stworzyć coś naprawdę fajnego, to zakończenie jest do bani.

ocenił(a) serial na 9
MayaAL

Matko, Tru Calling było świetne. To, że przerwali w takim momencie to barbażyństwo

MayaAL

Też tak uważam że True Calling był jednym z leprzych seriali a go anulowano straszna strata

ocenił(a) serial na 7
eska10

Ehh, chyba już nie ma szans na 2 sezon :( bo nic nie słychać na ten temat.

marchewcia

Stacja ABC naprawdę kiepsko zrobiła anulując ten serial, szczególnie patrząc że wyniki oglądalności nie były złe, za to kontynuują seriali o o dużo gorszych wynikach. Mam nadzieję że zrobią jak CBS z serialem Unforgettable - rok po anulowaniu serialu decydują się jego kontynuację, ale Unforgettable do końca 1 sezonu miał prawie 2 razy większą oglądalność niż missing.