PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636437}
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2622
9,0 2 krytyków
Missing: Zaginiony
powrót do forum serialu Missing: Zaginiony

piękne plenery

ocenił(a) serial na 7

Moim zdaniem największym atutem tego serialu są właśnie piękne plenery, w których jest kręcony film. I wreszcie jest to letnia Europa, między innymi: Paryż, Dubrownik, jakieś fantastyczne miejsca we Włoszech. Sama fabuła jest moim zdaniem drugoplanowa.

Christo

Zgadzam się. Tylko szkoda, że naprawdę nie kręcą serialu w tych miastach, tylko na greenscreenie.

ocenił(a) serial na 7
rox16

A w jaki sposób mozna to rozpoznać, bo moje oko takie wprawne nie jest. W sumie "wgranie" aktorów w nakręcony wcześniej plener na pewno jest tańsze niż ciągnięcie całej ekipy, hotele, catering, etc.

Christo

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Jednak wiem na pewno, że odbywa się to w taki właśnie sposób, bo w jednym z wywiadów potwierdziła to odtwórczyni głównej roli ; )
Chociaż już wcześniej, oglądając serial, wydawało mi się, że miejscami to wszystko wygląda dość nienaturalnie.

Christo

no i tajemniczy pałac gdzieś niby we wschodniej Europie... miała to być Polska, ale bohater stwierdził, że chyba Rosja :P

pixi222

Michael na podstawie architektury tego pałacu sądził, że to Polska lub Rosja, a jego "współwięźniarka" dała do zrozumienia, że chodzi o ten drugi kraj. Zresztą w najnowszym, wczorajszym odcinku prawie cała akcja toczy się w Moskwie. Cały czas zastanawiam się, czy zahaczą o Polskę ; )

rox16

wczorajszy to 6 ? bo w 5 akcja działa się w Pradze... blisko, ale coś mi się zdaje, że Amerykanie mają tendencje pomijać Polskę :P

pixi222

Tak, 6.