PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28805
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

???

ocenił(a) serial na 8

...ta Kristin ska się tam wzięła??? Pierwszy raz ją widzę i pierwszy raz o niej słyszę!!! A tak poza tym, to ile w końcu dzieci liczy mieli Eryk i Stephanie???

Przemek

Kristen jest córką Forresterów. A dokładniej to ich dzieci: Kristen, Ridge, Thorne, Angela i Felicia [te dwie ostatnie mam z zagranicznej strony]. A Angela wdg. tamtego źródła nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
violet_bunny

Angela urodziła sie z jakąś wada, chyba to było wodogłowie i umarła zaraz po porodzie.
A Ridge jest synem Stephanie, ale nie Erica. Tak wiec dzieci Erica i Stephanie to Kristen, Thorne i Felicia.

ocenił(a) serial na 8
Mikao6

Więc Ridge nie jest synem Eryka??? Ten serial ma więcej zagadek niż "Zagubieni", "Horoskop śmierci" i "Kamienie śmierci" razem wzięte...a to ciekawe...

ocenił(a) serial na 8
Przemek

...a ta Maggie, co kiedyś tam się pojawiła, grana przez Barbarę Crampton, co miała tą córkę Jessicę, to też nie jest ich córka przypadkiem???

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Maggie miala nazwisko Forrester, ale nie wymieniaja jej jako corki Erica i Stephanie, wiec nie wiem jak to bylo.

Mikao6

Kristin byla juz kiedys hahaa, pamietam z dziecinstwa :))) ale chyba jak zwykle wtedy ja inna aktorka grala;)

ocenił(a) serial na 8
Przemek

dzięki za informacje:)
ale i tak nadal prześladuje mnie na Maggie...była związana z Warrickiem i razem wychowywali dziecko jego i Sheili, o ile dobrze pamiętam...ale cóż. Jeszcze raz dziękuję!!!

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Juz wiem jak to jest z Maggie. Otoz jest ona byla zona Johna Forrestera, brata Erica. Dlatego ma na nazwisko Forrester. A potem byla jeszcze zona Jamesa Waricka.

ocenił(a) serial na 8
Przemek

Jezu, same tajemnice w tym serialu, nie ma co!!! Ciekawe, czym nas jeszcze zaskoczą? Może okaże się, że Brooke to nieślubna córka Sally, albo że Taylor jest lesbijką???

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Mnie sie zdaje, ze syn Taylor jest gejem, ale nie mam co do tego pewnosci. xD

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Thomas gejem ? No, co ty. On potem z Amber romansował... albo ona z nim... sam nie wiem :-)

ocenił(a) serial na 8
Przemek

kto wie, być może...ja na pewno słyszałem ,że
Thomas jest gejem, ale jeśli romansował z Amber, to chyba tylko po to, aby ukryć swój homoseksualizm.

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Thomas gejem ? W modzie na sukces NIGDY nie było wątków homoseksualnych. Jeśli już mówiono o homo, to tylko coś przebąkiwano, ale wątków homo nigdy nie było. Moda to heteroseksualny serial.... wciąż :-)

ocenił(a) serial na 8
____10

no, jeszcze jest hetero...:D...ale jakiś homo-nie wiadomo mógłby urozmaicić ten serial, prawda???

ocenił(a) serial na 3
Przemek

No, mógłby. Byłoby ciekawiej. Ale pomyśl. Gdyby w USA dali teraz jakiś wątek homoseksualny, to za parę lat Polska by miała odcinki z tym wątkiem. Wtedy jeszcze jakiś Giertych by się przyczepił i mówiłby, że Moda propaguje homoseksualizm i zdjęliby ją z anteny :(

ocenił(a) serial na 8
____10

bo Giertychowi już się we łbie poprzewracało...człowiek wariuje na starość...<lol>

ocenił(a) serial na 3
Przemek

CHe, che :-) Masz rację :-) (krotkikrotki)

ocenił(a) serial na 8
____10

ten Giertych to kalectwo:D i jedna wielka pomyłka mamy znad jeziora...niejeden się ze mną zgodzi...<lol>

Przemek

Angela jak pamiętam to nie umarła po porodzie, to, że była chora to prawda, a Stephanie ją ukrywała była sparaliżowana, ktoś się nią opiekował lecz po pewnym czasie zmarła. Ale tam coś było, że ktoś się za nią podszywał aby wyciągać kase.
A Kristin przecież była żoną Clarke Garrison