PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28809
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Ale jajca!!!

ocenił(a) serial na 8

Teraz Amber to sobie nasrała w papiery!! Jeden wyrok w zawieszeniu, a teraz to...Ale jaja!!! W tym serialu przynajmniej coś się dzieje, nie tak jak w "Klanie", gdzie trochę wieje nudą, chyba że od czasu do czasu scenarzystom coś fajnego wpadnie do głowy, o ile w ogóle wpadnie!!! <lol2>

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Co to ? Chodzi o spowodowanie śmierci Carmen, które nastąpi prawdopodobnie już jutro ?

ocenił(a) serial na 8
____10

Dokładnie!! a tak poza tym, ma być jakiś wątek miłosny między Deaconem a Amber, który się podobno ślubem zakończy!! Ach, jak ja kocham ten serial!!! <lol2>

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Ja też kocham ten serial, ale od jakiegoś czasu chyba mniej.

ocenił(a) serial na 1
Przemek

To jest najgłupszy serial jaki kiedykolwieg stworzono tam już prawie każdy z każdym się żenił,po prostu idiotyzm.

ocenił(a) serial na 2
mag20

Taylor podobno ma umrzeć (Sheila ma wrócić i ją zastrzelić)

Sidious

Ehhh ja też uwarzam że jest dziwny ale przynajmniej coś się w im dzieje ;D a nie to co w na wspólnej od 6 miesięcy trąbią o jakimś Rafałku ;/

Przemek

to prawda ze Carmen spadnie z tego dachu podczas szarpaniny z Amber.i potem wychodzi za Deacona. kabarety .. A i ktos tu pisal o smierci Tylor - wiec widzialam filmik na necie jak Shila strzelila najpierw do niej a potem do Brooke, a Eric sie z nia potem szarpal.