PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Bridget i C.J

ocenił(a) serial na 8

Czy Bridget i C.J będą tak naprawdę w końcu razem??? Moze ktoś napisać (jeżeli będą) co na to ich rodziny??

z gory dzieki za odp. :)

Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 3
Anne92

Może i będą, ale i tak się potem rozstaną. Potem Bridget zainteresuje się bardziej pewnym podstarzałym blond panem, którym będzie się interesowac także jej matka (to będzie taka jej druga duża miłośc, obok Ridge'a).

ocenił(a) serial na 8
hope234

Dzieki za opdpowiedz. Tylko przykro ze tak ten watek sie skonczy :(

użytkownik usunięty
Anne92

Rozstaną się, bo Bridżet jest taka sama, jak jej stara. ^^

ocenił(a) serial na 10

http://www.modanasukces.xad.pl/

forrest_gump5

Bridget za kilka lat bedzie podrywała.....Ridga serio sprawdzcie.

użytkownik usunięty
piotrspider7

Wiem już o tym słyszałam...
Nie zdzwię się jak Stefani będzie podrywała małego Tomasa ^^

Ja tez nie. Maly Thomas byl potem z Amber, a jego siostra Phoebe - z Rickiem. Obecnie Rick calowal sie z Taylor! Glupie to ale taki juz jest ten serial.

użytkownik usunięty
Harry_28

o matko! świat się kończy! :<
(zakrótkizarótkizakrótki:<)

użytkownik usunięty

a powiedzcie mi jeszcze jaki bdzie los SiDżeja? lubię go :P

ocenił(a) serial na 1

LOL - oto kilka nowości jakie wyczaiłem ze świata seriali. Pamiętacie Donnę Logan - siostrę Brooke? Okazuje się, że siostra idzie w ślady prostytucji jak the queen Brooke w tej dziedzinie. Najpierw zakręci się wokół Ridge'a, a zaraz potem na liście znajdą się Thorne i... Eryk! :)))

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 3
akira894

Mnie już nic w modzie nie zdziwi:
Zmartwychwstania
666 małżeństw Brooke
związki całej rodzinki
Aha ktoś może mi wytłumaczyć jak Rick może być z Phoebe. Przecież Rick i Ridge są przyrodnimi braćmi, a Phoebe córką Ridga, tak więc Rick jest dla Phoebe wujem. Te ich związki coraz dziwniejsze. Zaraz Brooke prześpi się z własnym synem, a on w między czasie prześpi się z Bridget. Niedługo im pomysłów zabraknie i będą ich łączyć w pary gejowskie lub lesbijskie.

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Rick i Ridge nie są braćmi. Przecież Ridge jest synem Stephanie, A Rick synem Brooke. Z kolei Ridge jest synem Massima, A Rick synem Erica. Nie maja żadnych powiązań rodzinnych. , różne matki i różni ojcowie.

ocenił(a) serial na 3
parmacki

Sory, trochę mi się pomyliło... .... ..... ........