PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Hej, ogladam od niedawna i zastanawiam sie jak nazywa się ta aktorka grająca córkę Brooke? wie ktoś?

ocenił(a) serial na 3
wiooolka

Ta aktualna to... ehm... jakaś tam :-) Potem może ci napiszę, chyba że zrobi to ktoś inny. W USA Bridget jest już zupełnie dojrzała i grana przez inną aktorkę. W ogóle tę postać grało już bardzo dużo aktorek... z tego co wiem.

ocenił(a) serial na 10
____10

Jennifer Finnigan. Ona byla chyba osma aktorka grajaca Bridget. Obecnie gra ja Ashley Jones, ale my sobie jeszcze poczekamy oczywiscie, bo Ashley "przyszla" w 2004, a my mamy odcinki z 2001.

Ps. Kolezanka jest chyba leniem, bo to nie filozofia wyszukac na tej stronie w pelnej obsadzie Mody te aktorki.

ocenił(a) serial na 10
____10

Jennifer Finnigan (w odcinkach obecnie emitowanych w Polsce). Ona byla chyba osma aktorka grajaca Bridget. Obecnie w USA gra ja Ashley Jones, ale my sobie jeszcze poczekamy oczywiscie, bo Ashley "przyszla" w 2004, a my mamy odcinki z 2001.

Ps. Kolezanka jest chyba leniem, bo to nie filozofia wyszukac na tej stronie w pelnej obsadzie Mody te aktorki.

ocenił(a) serial na 10
Mikao6

Ups, dwa razy mi sie napisalo. No coz... xD

Mikao6

dzięki :) nie jestem leniwa ale wczoraj tego szukałam i znalazłam te 9 innych, ale na aktualna nie trafiłam. dzięki :)